| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
octopussy78 member
Data inscrierii: 21/09/2009 Mesaje: 117 Locatie: Craiova
|
Trimis: Mie 05 26, 2010 11:31 am Titlul subiectului: |
|
|
| cristian rudeanu a scris: | | stress a scris: | | daca nu ma incel tata nitu facea asa, nadea cu mai multe tipuri de bile...cand era cazul de bile |
Te inseli. | ba sa stii ca nu se inseala,am citit pe un forum chiar saptamana asta,o sa caut si o sa pun linkul |
|
| Sus |
|
 |
cristian rudeanu junior member
Data inscrierii: 08/03/2004 Mesaje: 38
|
Trimis: Mie 05 26, 2010 10:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
@ octopussy78
Astept cu interes ziua in care Tata Nitu va posta pe un forum. Ma cunosc cu domnul despre care vorbim din 2001, ne-am infruntat de multe ori pe balta, iar la CN 2008 am pescuit pe parcursul a 3 etape in acelasi lot. Daca informatiile postate pe un forum sau altul sunt mai presus de experienta personala, nu-mi ramane decat sa va urez fir intins. _________________ www.carpingclub.ro
Ultima modificare efectuata de catre cristian rudeanu la Mie 05 26, 2010 10:09 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
cristian rudeanu junior member
Data inscrierii: 08/03/2004 Mesaje: 38
|
Trimis: Mie 05 26, 2010 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| octopussy78 a scris: | | crapul vrea sa manance ca si omul.aperitiv rece,aperitiv cald,friptura si desert |
Probabil, dar in nici un caz amestecate in aceiasi farfurie. Informatia asta tot de pe un forum o ai? _________________ www.carpingclub.ro |
|
| Sus |
|
 |
lucian76 member

Data inscrierii: 24/03/2008 Mesaje: 212 Locatie: suceava
|
Trimis: Joi 05 27, 2010 8:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Din experiente personala pot spune ca se poate nadii cu mai multe tipuri de bile si prinde crap ,...totusi nu vei sti ce bile au fost preferate de crap si nu vei putea trage multe concluzii . Am pescuit cu mai multe tipuri de bile (3-4 la o partida ) dar asta pentru ca ramasesera de la alte partide si in lipsa de altceva le-am dat nada dar nu procedez asa de obicei . _________________ Fish doesn't think.... because fish knows everything |
|
| Sus |
|
 |
Colonelu new member
Data inscrierii: 29/05/2010 Mesaje: 1 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 05 29, 2010 6:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutari tuturor !
Intentionez sa fac o partida scurta (8-12 ore) saptamana viitoare,balta MV2 ori Solacolu,inca nu m-am decis.Investesc cam de 2 ani bani in scule,citesc cu orele (la munca evident) forumurile de crap si cu toate astea nu am vazut un mustacios cam de 3 ani.
On topic,nu am foarte mult timp liber acasa sa-mi prepar singur porumbul,bilele sau nada asa ca imi cumpar totul gata-facut.Pentru partida de saptamana viitoare am cumparat o nada Benzar Mix Baza Crap pentru a nadi cu bulgari si Van Den Eynde nada Method Mix pentru a pune pe momitoare.Ca momeli ma gandeam sa cumpar porumb bonduelle despre care am citit ca prinde si ceva tot de "firma" gen Porumb Van Den Eynde Sweetcorn sau Carp Expert.Bile o sa iau probabil Planet 1016.
Intentionez sa nadesc cu bulgari din Benzar amestecat cu Method Mix,pesmet si spartura de bile cu monturi plumb pierdut si planet 1016 + pop up 1016 pe firul de par si Method Mix pe momitoare si porumb pe firul de par sau rame direct pe carlig.
INTREBARE : bat iarasi drumul degeaba?vorbind exclusiv din punct de vedere al nadelor alese.Daca nu prind ca sunt eu bou aia e..dar macar sa nu plec de la inceput gresit.
Imi cer scuze pentru postul cam mare si FIRE INTINSE tuturor ! |
|
| Sus |
|
 |
matei1971 junior member
Data inscrierii: 19/11/2007 Mesaje: 90 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Sam 05 29, 2010 7:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu as merge doar cu mhlm pe arc si bile 1016 la carlig! Daca pescuiesti la porumb nadeste cu Benzar Mix atat bulgari cat si pe arc. |
|
| Sus |
|
 |
cristian matei junior member

Data inscrierii: 30/08/2007 Mesaje: 99 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Dum 05 30, 2010 8:22 am Titlul subiectului: sal |
|
|
va salut.
daca alegeti Solacolu, personalul baltii va da informatii legate de apa si structuri, iar pe balta gasiti produsele Senzor Planet la preturi atractive.
cu stima, Cristian _________________ Cristian Matei
0741108803
www.baltasolacolu.ro |
|
| Sus |
|
 |
Claw member
Data inscrierii: 01/02/2004 Mesaje: 100
|
Trimis: Vin 06 11, 2010 10:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| pe ambele balti vei prinde peste dar daca vrei sa te simti si bine dute la solacolu |
|
| Sus |
|
 |
|
|
|