| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
marius.tim veteran

Data inscrierii: 18/10/2007 Mesaje: 720 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Mar 07 13, 2010 5:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mircead a scris: | Partea proasta ca la magazinele de afara unde preturile sunt ca lumea nu se fac livrari in Romania ,vezi Climaxtackle, fishingwarehouse ,chronocarpe s.a.m.d.Celelalte care fac livrari in Romania au preturile similare ca la noi asa ca nu conteaza.
Eu am vorbit aici strict de produsele Shimano si Daiwa ,pentru alte produse gen Okuma , Spro ,TF Gear,Prowess si mai stiu eu ce, sunt afara magazine online de la care se merita sa cumperi.
Daca cineva dintre voi stie ceva firme care fac livrari de produse Shimi si Daiwa la preturi mai avantajoase (incluzind si livrarea) decat cele de aici rog sa posteze pe forum adresele lor.
Multumesc, si subscriu si eu ca nu criza face preturile ci nebunia pescarului.
Stima si fire intinse. |
Vezi ca Cronocarpe ,livreaza si in Romania,am discutat eu cu ei. Chiar si lansete sai obiecte voluminoase.Banul sa iese.ca-i criza.  _________________ Mad Carp Team-Powered by CC Moore Baits |
|
| Sus |
|
 |
bug junior member
Data inscrierii: 16/11/2008 Mesaje: 76 Locatie: arad
|
Trimis: Mar 07 13, 2010 6:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| stress a scris: | | eu am vrut sa-mi iau beastmaster, dar cand de la 660 ron au ajuns la 850...mi'am bgat picioarele in ele de bete si mi-am luat altceva. E prea de tot. e prea mult. |
care beastmaster? |
|
| Sus |
|
 |
danr Site Admin
Data inscrierii: 10/03/2003 Mesaje: 967
|
Trimis: Mar 07 13, 2010 6:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
BBTRlC va fi 759 ron cand va veni, approx 15 % crestere, probabil 4 % TVA si approx 10 % datorita aprecierii dolarului
aproape toti importatorii de articole de pescuit au scumpit primavara/vara aceasta cu 10-15%, datorita scumpirii productiei in china care merge la dolar
si care nu au scumpit ii ajunge scumpirea cu noile importuri _________________ danr
Site Admin
http://www.crap.ro
http://www.rapitori.ro
Magazin Pescuit Totalfishing |
|
| Sus |
|
 |
marius.tim veteran

|
Trimis: Mar 07 13, 2010 7:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bug a scris: | | stress a scris: | | eu am vrut sa-mi iau beastmaster, dar cand de la 660 ron au ajuns la 850...mi'am bgat picioarele in ele de bete si mi-am luat altceva. E prea de tot. e prea mult. |
care beastmaster? |
Astea.Acum o luna erau pina in 600lei.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shimano-beast-master-ax-13-35lb-2-buc-p-9056.html _________________ Mad Carp Team-Powered by CC Moore Baits |
|
| Sus |
|
 |
mircead junior member
Data inscrierii: 23/05/2010 Mesaje: 41
|
Trimis: Mar 07 13, 2010 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mda astia livreaza dar BBLC este la ei 185 de euro fata de 137 cat sunt la fishing warehouse ,Biomasterul 8000 XTA este 129 euro fata de 97 cat sunt la fishing warehouse.
De la Chronocarpe merita sa iei numai Sert sau Prowess dar marcilea acestea imi raman inca necunoscute mie.
Scrieti si voi la astia ,poate daca solicitam mai multi livrari in Ro ,se vor razgandi si vor face livrari, iata link-ul http://www.fishingwarehouseshop.co.uk/index.php/cPath/32/sort/2a/page/5 ,ma rog daca totusi cineva stie vreo firma care face livrari in Ro cu produse Shimi sau Daiwa dar la preturi care sa merite efortul de a le comanda de afara este rugat sa posteze pe forum link-ul.
Multumesc si fire intinse de peste.
Vezi ca Cronocarpe ,livreaza si in Romania,am discutat eu cu ei. Chiar si lansete sai obiecte voluminoase.Banul sa iese.ca-i criza. [/quote] |
|
| Sus |
|
 |
danr Site Admin
|
|
| Sus |
|
 |
florinmacri new member
Data inscrierii: 11/09/2009 Mesaje: 26 Locatie: Brasov
|
Trimis: Mar 07 13, 2010 9:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
asta suna a ironie d-le, oare astfel se atrag clientii sau se fugaresc  |
|
| Sus |
|
 |
Albert member

Data inscrierii: 02/03/2005 Mesaje: 266
|
Trimis: Mar 07 13, 2010 9:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| florinmacri a scris: | asta suna a ironie d-le, oare astfel se atrag clientii sau se fugaresc  |
Cauta sa vezi ce inseamna biofibra din blankurile Shimano si apoi o sa intelegi ce spune Dan. |
|
| Sus |
|
 |
marius.tim veteran

|
Trimis: Mie 07 14, 2010 10:43 am Titlul subiectului: |
|
|
| danr a scris: | | Citat: | | Astea.Acum o luna erau pina in 600lei. |
aici cresterea e mai mare pt. ca probabil ca a crescut pretul morcovilor la nivel mondial
a crescut costul biofibrei.... |
Ca sa nu inteleeti pe dos,postarea lui Dan,ar trebui sa stiti ca compozitia blancurilor de la Shimano este o mixtura de carbon si fibre vegetale sau biofibre.Pot fi de morcovi,sfecle,lemne sau orice altceva are filamente fibroase.
@Dan
Cred ca s-a marit lungimea morcovilor,pe care ni-i trag chinezii........  _________________ Mad Carp Team-Powered by CC Moore Baits |
|
| Sus |
|
 |
danr Site Admin
|
|
| Sus |
|
 |
|