Crap.ro  AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente  CautareCautare  Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori  InregistrareInregistrare  ProfilProfil  CalendarCalendar  Mesaje privateMesaje private  AutentificareAutentificare 
fortarea lansetelor....
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Pescuit la crap -> Tehnica, tactica, abordare
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
octopussy78
member

Data inscrierii: 21/09/2009

MesajTrimis: Sam 10 10, 2009 1:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce parere aveti de lansetele sonik?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
filica
veteran

Data inscrierii: 25/01/2009

MesajTrimis: Sam 10 10, 2009 1:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

octopussy78 a scris:
ce parere aveti de lansetele sonik?

extraordinare!!!daca citesti putin mai in spate ai sa vezi ca a fost o intalnire undeva la "SACEL"asta toamna si au impresionat foarte tare lumea !!!!deci majoritatea ti-o vor recomanda cu multa placere!!!!daca vrei sa le cumperi e un user "Florioro"care ti le va trimite rapid"!!da-i MP Wink Wink Exclamation
Sus
octopussy78
member

MesajTrimis: Lun 03 29, 2010 5:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sorinacio_1 a scris:
daca iti este frica sa te lasi pe lanseta ca se rupe... renunta la acest sport... lasa-te fara nici o jena... daca e sa crape... atunci vei vedea si vei sti pana unde pot... asa ca nu te mai gandi... eu dau cu niste bete despre care unii cand le-au vazut au spus ca-s chiftele de 2 bani... iar cand am pus 150 gr. si m-am lasat pe ele... si-au facut cruce si au spus.. ce-s frate astea?... asa ca baga mare.... io am o vorba .."daca e sa crape inseamna ca nu-s demne de balta"....daca se rupe.... iau alta sau altceva.....
pai si nu ne spui si noua ce marca sunt?
Sus
sorinacio_1
member

Data inscrierii: 01/11/2008

MesajTrimis: Mar 03 30, 2010 1:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

is custom.... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing
Claw
member

Data inscrierii: 01/02/2004

MesajTrimis: Mar 03 30, 2010 7:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da de ce vrei sa prinzi leadcore0ul cu agrafa ??
Sus
radumatica
veteran

Data inscrierii: 26/12/2005

MesajTrimis: Mie 03 31, 2010 6:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote="octopussy78"]
sorinacio_1 a scris:
daca iti este frica sa te lasi pe lanseta ca se rupe... renunta la acest sport... lasa-te fara nici o jena... daca e sa crape... atunci vei vedea si vei sti pana unde pot... asa ca nu te mai gandi... eu dau cu niste bete despre care unii cand le-au vazut au spus ca-s chiftele de 2 bani... iar cand am pus 150 gr. si m-am lasat pe ele... si-au facut cruce si au spus.. ce-s frate astea?... asa ca baga mare.... io am o vorba .."daca e sa crape inseamna ca nu-s demne de balta"....daca se rupe.... iau alta sau altceva.....

Probabil ca asa gandesc multi in privinta lansetelor din categoria de pret ieftina! Wink
Cei care isi permit sa-si cumpere lansete de top si cu pret pe masura,ti-o spun eu ca au rezerve in a-si supra incarca lansetele,si in general nici nu este cazul,acestea prezentand caracteristici tehnice mult superioare fata de lansetele din gama de pret ieftina spre medie! Laughing
octopussy78
member

MesajTrimis: Mie 03 31, 2010 8:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sorinacio_1 a scris:
is custom.... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing
CHIAR NU VREI SA NE SPUI SI NOUA CUM SE NUMESC?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Pescuit la crap -> Tehnica, tactica, abordare Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 9 din 9

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum