| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
octopussy78 member
Data inscrierii: 21/09/2009 Mesaje: 117 Locatie: Craiova
|
Trimis: Sam 10 10, 2009 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ce parere aveti de lansetele sonik? |
|
| Sus |
|
 |
filica veteran
Data inscrierii: 25/01/2009 Mesaje: 552
|
Trimis: Sam 10 10, 2009 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| octopussy78 a scris: | | ce parere aveti de lansetele sonik? |
extraordinare!!!daca citesti putin mai in spate ai sa vezi ca a fost o intalnire undeva la "SACEL"asta toamna si au impresionat foarte tare lumea !!!!deci majoritatea ti-o vor recomanda cu multa placere!!!!daca vrei sa le cumperi e un user "Florioro"care ti le va trimite rapid"!!da-i MP  |
|
| Sus |
|
 |
octopussy78 member
|
Trimis: Lun 03 29, 2010 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sorinacio_1 a scris: | | daca iti este frica sa te lasi pe lanseta ca se rupe... renunta la acest sport... lasa-te fara nici o jena... daca e sa crape... atunci vei vedea si vei sti pana unde pot... asa ca nu te mai gandi... eu dau cu niste bete despre care unii cand le-au vazut au spus ca-s chiftele de 2 bani... iar cand am pus 150 gr. si m-am lasat pe ele... si-au facut cruce si au spus.. ce-s frate astea?... asa ca baga mare.... io am o vorba .."daca e sa crape inseamna ca nu-s demne de balta"....daca se rupe.... iau alta sau altceva..... | pai si nu ne spui si noua ce marca sunt? |
|
| Sus |
|
 |
sorinacio_1 member

Data inscrierii: 01/11/2008 Mesaje: 186
|
Trimis: Mar 03 30, 2010 1:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
is custom....  _________________ I'm a WINNER...!!!!!!!!!! :... .... s'am sa beu si chefuiesc..... |
|
| Sus |
|
 |
Claw member
Data inscrierii: 01/02/2004 Mesaje: 100
|
Trimis: Mar 03 30, 2010 7:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da de ce vrei sa prinzi leadcore0ul cu agrafa ?? |
|
| Sus |
|
 |
radumatica veteran

Data inscrierii: 26/12/2005 Mesaje: 604
|
Trimis: Mie 03 31, 2010 6:43 am Titlul subiectului: |
|
|
[quote="octopussy78"] | sorinacio_1 a scris: | | daca iti este frica sa te lasi pe lanseta ca se rupe... renunta la acest sport... lasa-te fara nici o jena... daca e sa crape... atunci vei vedea si vei sti pana unde pot... asa ca nu te mai gandi... eu dau cu niste bete despre care unii cand le-au vazut au spus ca-s chiftele de 2 bani... iar cand am pus 150 gr. si m-am lasat pe ele... si-au facut cruce si au spus.. ce-s frate astea?... asa ca baga mare.... io am o vorba .."daca e sa crape inseamna ca nu-s demne de balta"....daca se rupe.... iau alta sau altceva..... |
Probabil ca asa gandesc multi in privinta lansetelor din categoria de pret ieftina!
Cei care isi permit sa-si cumpere lansete de top si cu pret pe masura,ti-o spun eu ca au rezerve in a-si supra incarca lansetele,si in general nici nu este cazul,acestea prezentand caracteristici tehnice mult superioare fata de lansetele din gama de pret ieftina spre medie!  _________________ Practica , pe balta se face!!! |
|
| Sus |
|
 |
octopussy78 member
|
Trimis: Mie 03 31, 2010 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sorinacio_1 a scris: | is custom....  | CHIAR NU VREI SA NE SPUI SI NOUA CUM SE NUMESC? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
 |
Pagina de start a forumului Pescuit la crap
-> Tehnica, tactica, abordare |
Data este GMT + 2 Ore Du-te la pagina Anterioara 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
|
| Pagina 9 din 9 |
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|