Crap.ro  AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente  CautareCautare  Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori  InregistrareInregistrare  ProfilProfil  CalendarCalendar  Mesaje privateMesaje private  AutentificareAutentificare 
ARENA
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Pescuit la crap -> Cafenea - orice in afara de pescuit
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ghitighiusan
veteran

Data inscrierii: 25/08/2008

MesajTrimis: Lun 02 16, 2009 5:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

@ danicristi_79

Nu faptul ca ai copiat cartea te recomanda ca fiind bisnitar,ci finalitatea actiunii tale...castigul material.Daca te-ai murdarit pentru cativa banutzi,da-mi voie sa ma indoiesc de caracterul tau.In concluzie,nu esti decat un bisnitar ordinar. Evil or Very Mad
Sionut
senior member

Data inscrierii: 23/04/2003

MesajTrimis: Lun 02 16, 2009 5:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pana la urma omul a folosit niste coli,a golit niste cartuse a uzat o imprimanta . Toate aceste resurse nu cost nimic ? Rolling Eyes
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
ghitighiusan
veteran

Data inscrierii: 25/08/2008

MesajTrimis: Lun 02 16, 2009 6:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sionut a scris:
Pana la urma omul a folosit niste coli,a golit niste cartuse a uzat o imprimanta . Toate aceste resurse nu cost nimic ? Rolling Eyes

Ionut,incerci sa ma convingi ca,de fapt,a fost vorba de o actiune de binefacere? Very Happy Very Happy Very Happy
Sionut
senior member

Data inscrierii: 23/04/2003

MesajTrimis: Lun 02 16, 2009 8:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ghitighiusan a scris:

Ionut,incerci sa ma convingi ca,de fapt,a fost vorba de o actiune de binefacere? Very Happy Very Happy Very Happy

Nu,nu incerc. Rolling Eyes Doar intrebam si eu ... Smile
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Andrei I.
senior member

Data inscrierii: 13/10/2006

MesajTrimis: Lun 02 16, 2009 9:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sionut a scris:
ghitighiusan a scris:

Nu,nu incerc. Rolling Eyes Doar intrebam si eu ... Smile

ai perfecta dreptate Ionut..dar nu aici era buba. el a spus ca vinde o carte ... nu ca are ceva electronic ce poate trimite si prin e-mail...anunturile de la rubrica de vanzari a forumului nu este pentru comercianti...deci vinzi o carte nu mai multe printuri ale cartii.

si apoi nu bati apa in piua despre neobrazarea altora ce isi pun nu stiu ce taxe pe munca lor... faci asta doar atunci cand tu esti corect.
danicristi_79
senior member

Data inscrierii: 07/06/2007

MesajTrimis: Lun 02 16, 2009 9:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu am facut altceva decat sa vand o carte pe care eu am cumparat-o . Pe ea am dat bani......e cumparata de mine. Ce draqu e asa de greu de inteles ? Si daca am multiplicat-o care-i problema?
Eu personal cand cumpar o carte de genul asta ma intereseaza in special informatia din ea. Ca e copertata , ca e printata color si indosariata , ca e e-book....ma intereseaza mai putin. Important e s-o am...si s-o citesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
maiden
Moderator

Data inscrierii: 30/03/2006

MesajTrimis: Lun 02 16, 2009 9:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu cred ca as mai comenta atat. Mi-e rusine si sa scriu in legatura cu aceasta problema... In anuntz nici nu se specifica cum ca ar fi o copie.....ce faza de 2 lei!! Cati ati luat tzeapa asta?! Cate carti au fost vandute in acest fel, stie cineva ?!

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiți AICI
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
danicristi_79
senior member

Data inscrierii: 07/06/2007

MesajTrimis: Lun 02 16, 2009 10:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

maiden a scris:
Eu nu cred ca as mai comenta atat. Mi-e rusine si sa scriu in legatura cu aceasta problema... In anuntz nici nu se specifica cum ca ar fi o copie.....ce faza de 2 lei!! Cati ati luat tzeapa asta?! Cate carti au fost vandute in acest fel, stie cineva ?!

Bai baiatule......n-a luat nimeni nici o teapa.....din contra, cred ca mi-au multumit pentru ea. Iti raspund eu...am vandut 4 bucati si toata lumea care a cumparat-o a stiut ca aceasta carte e are 170 de pagini , e printata color si indosariata.
De unde intelegi tu ca a luat cineva teapa?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andrei I.
senior member

Data inscrierii: 13/10/2006

MesajTrimis: Lun 02 16, 2009 10:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si pe mine tot informatia ma intereseaza, cartea mi-a fost utila asa cum am luat-o de la tine si nu mi s-a parut un pret mare. dar o ai electronic..o puteai trimite pe mail asa cum de altfel fac eu acum...sa se informeze si altii. nu ai procedat corect ...e ca si cum as spune eu ca vand 1kg de betaina...se intelege ca am 1kg nu? nu de fapt eu sunt producator si fac comert cu ajutorul unui forum de informare...cu un anunt mascat.
ce ai facut tu se numeste bisnita ... recunoate ca ai gresit si gata..toti gresim!
maiden
Moderator

Data inscrierii: 30/03/2006

MesajTrimis: Lun 02 16, 2009 10:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce e aia "bai baiatule" ?! Nu vrei sa ma amenintzi putin si pe mine?! Vezi-ti de treaba nene! Sper ca Dan sa te faca spectator macar cateva zile! Vad ca si pandeshti rubrica...cum scrie unu' cum incepi scandalu'...stai ascuns a ?! Laughing Laughing

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiți AICI
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Pescuit la crap -> Cafenea - orice in afara de pescuit Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare
Pagina 4 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum