| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
ghitighiusan veteran

Data inscrierii: 25/08/2008 Mesaje: 766 Locatie: Alba Iulia
|
Trimis: Lun 02 16, 2009 5:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
@ danicristi_79
Nu faptul ca ai copiat cartea te recomanda ca fiind bisnitar,ci finalitatea actiunii tale...castigul material.Daca te-ai murdarit pentru cativa banutzi,da-mi voie sa ma indoiesc de caracterul tau.In concluzie,nu esti decat un bisnitar ordinar.  _________________ 3,14 - 3,14...pe catzei !!! |
|
| Sus |
|
 |
Sionut senior member

Data inscrierii: 23/04/2003 Mesaje: 491 Locatie: Popesti-Leordeni
|
Trimis: Lun 02 16, 2009 5:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pana la urma omul a folosit niste coli,a golit niste cartuse a uzat o imprimanta . Toate aceste resurse nu cost nimic ?  _________________ Asociatia Pescar Sportiv -APS
http://www.pescar-sportiv.ro/ |
|
| Sus |
|
 |
ghitighiusan veteran

Data inscrierii: 25/08/2008 Mesaje: 766 Locatie: Alba Iulia
|
Trimis: Lun 02 16, 2009 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sionut a scris: | Pana la urma omul a folosit niste coli,a golit niste cartuse a uzat o imprimanta . Toate aceste resurse nu cost nimic ?  |
Ionut,incerci sa ma convingi ca,de fapt,a fost vorba de o actiune de binefacere?  _________________ 3,14 - 3,14...pe catzei !!! |
|
| Sus |
|
 |
Sionut senior member

Data inscrierii: 23/04/2003 Mesaje: 491 Locatie: Popesti-Leordeni
|
Trimis: Lun 02 16, 2009 8:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ghitighiusan a scris: |
Ionut,incerci sa ma convingi ca,de fapt,a fost vorba de o actiune de binefacere?  |
Nu,nu incerc. Doar intrebam si eu ...  _________________ Asociatia Pescar Sportiv -APS
http://www.pescar-sportiv.ro/ |
|
| Sus |
|
 |
Andrei I. senior member

Data inscrierii: 13/10/2006 Mesaje: 360
|
Trimis: Lun 02 16, 2009 9:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sionut a scris: | | ghitighiusan a scris: |
Ionut,incerci sa ma convingi ca,de fapt,a fost vorba de o actiune de binefacere?  |
Nu,nu incerc. Doar intrebam si eu ...  |
ai perfecta dreptate Ionut..dar nu aici era buba. el a spus ca vinde o carte ... nu ca are ceva electronic ce poate trimite si prin e-mail...anunturile de la rubrica de vanzari a forumului nu este pentru comercianti...deci vinzi o carte nu mai multe printuri ale cartii.
si apoi nu bati apa in piua despre neobrazarea altora ce isi pun nu stiu ce taxe pe munca lor... faci asta doar atunci cand tu esti corect. _________________ APCR - SENIOR CRAP |
|
| Sus |
|
 |
danicristi_79 senior member

Data inscrierii: 07/06/2007 Mesaje: 343 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 02 16, 2009 9:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am facut altceva decat sa vand o carte pe care eu am cumparat-o . Pe ea am dat bani......e cumparata de mine. Ce draqu e asa de greu de inteles ? Si daca am multiplicat-o care-i problema?
Eu personal cand cumpar o carte de genul asta ma intereseaza in special informatia din ea. Ca e copertata , ca e printata color si indosariata , ca e e-book....ma intereseaza mai putin. Important e s-o am...si s-o citesc. |
|
| Sus |
|
 |
maiden Moderator

Data inscrierii: 30/03/2006 Mesaje: 1438 Locatie: Tulcea
|
Trimis: Lun 02 16, 2009 9:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu cred ca as mai comenta atat. Mi-e rusine si sa scriu in legatura cu aceasta problema... In anuntz nici nu se specifica cum ca ar fi o copie.....ce faza de 2 lei!! Cati ati luat tzeapa asta?! Cate carti au fost vandute in acest fel, stie cineva ?! _________________ Daca pește nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiți AICI |
|
| Sus |
|
 |
danicristi_79 senior member

Data inscrierii: 07/06/2007 Mesaje: 343 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 02 16, 2009 10:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| maiden a scris: | | Eu nu cred ca as mai comenta atat. Mi-e rusine si sa scriu in legatura cu aceasta problema... In anuntz nici nu se specifica cum ca ar fi o copie.....ce faza de 2 lei!! Cati ati luat tzeapa asta?! Cate carti au fost vandute in acest fel, stie cineva ?! |
Bai baiatule......n-a luat nimeni nici o teapa.....din contra, cred ca mi-au multumit pentru ea. Iti raspund eu...am vandut 4 bucati si toata lumea care a cumparat-o a stiut ca aceasta carte e are 170 de pagini , e printata color si indosariata.
De unde intelegi tu ca a luat cineva teapa? |
|
| Sus |
|
 |
Andrei I. senior member

Data inscrierii: 13/10/2006 Mesaje: 360
|
Trimis: Lun 02 16, 2009 10:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
si pe mine tot informatia ma intereseaza, cartea mi-a fost utila asa cum am luat-o de la tine si nu mi s-a parut un pret mare. dar o ai electronic..o puteai trimite pe mail asa cum de altfel fac eu acum...sa se informeze si altii. nu ai procedat corect ...e ca si cum as spune eu ca vand 1kg de betaina...se intelege ca am 1kg nu? nu de fapt eu sunt producator si fac comert cu ajutorul unui forum de informare...cu un anunt mascat.
ce ai facut tu se numeste bisnita ... recunoate ca ai gresit si gata..toti gresim! _________________ APCR - SENIOR CRAP |
|
| Sus |
|
 |
maiden Moderator

Data inscrierii: 30/03/2006 Mesaje: 1438 Locatie: Tulcea
|
Trimis: Lun 02 16, 2009 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce e aia "bai baiatule" ?! Nu vrei sa ma amenintzi putin si pe mine?! Vezi-ti de treaba nene! Sper ca Dan sa te faca spectator macar cateva zile! Vad ca si pandeshti rubrica...cum scrie unu' cum incepi scandalu'...stai ascuns a ?!  _________________ Daca pește nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiți AICI |
|
| Sus |
|
 |
|
|
|