Concursuri de Pescuit sezon 2008!!!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
vad ca multi au tendinta de a se lasa amagiti de ceea ce spune dl. Rosioru. Cei pe care i-a subliniat nu participa la concursurile la care participa dansul. Pe ei ii vezi- rar- la cupe mondiale ca wcc si atat, nu au de demonstrat nimik, iar de partea financiara nu poate fi vorba. Ei participa pt glorie.
Carpfishing... A way of life!
-
- veteran
[quote="flycarp" pe lista aceea ii putem trece linistiti si pe cei de la senzor desi sunt romani.au o gramada de titluri si cred ca pot fi pusi alaturi de orice alt pescar mare din lume.[/quote]
Echipa senzor deja e respectata si temuta in lume.
Dar sa nu uitam ca are in spate cea mai veche si puternica asociatie din Romania, APCR. Singura asociatie care are in componenta numai pescari de competitie. In cadrul asociatiei se cresc si formeaza pescari tineri, dupa care in 3-4 ani sunt promovati in marea echipa SENZOR. Sa amintesc ca in APCR sunt pionierii carpfhisingului in RO. si tot APCR a dat campionii nationali din ultimii 2 ani. APCR anul acesta a inceput demersurile si pune bazele unor competitii nationale sub egida unei federatii sportive.
V-am amintit toate acestea pt. a intelege ca rezultatele echipei senzor nu sunt intimplatoare.
Echipa senzor deja e respectata si temuta in lume.
Dar sa nu uitam ca are in spate cea mai veche si puternica asociatie din Romania, APCR. Singura asociatie care are in componenta numai pescari de competitie. In cadrul asociatiei se cresc si formeaza pescari tineri, dupa care in 3-4 ani sunt promovati in marea echipa SENZOR. Sa amintesc ca in APCR sunt pionierii carpfhisingului in RO. si tot APCR a dat campionii nationali din ultimii 2 ani. APCR anul acesta a inceput demersurile si pune bazele unor competitii nationale sub egida unei federatii sportive.
V-am amintit toate acestea pt. a intelege ca rezultatele echipei senzor nu sunt intimplatoare.
- George Iorga
- maniac
@Maestre
Cand se infiinteaza Federatia ? E adevarat zvonul ca se vor organiza concursuri la care pescarii care nu sunt legitimati la un club nu vor avea drept de participare ?(am citit-o undeva dar nu mai stiu exact unde ...era legat de subiectul :Federatie)
Cand se infiinteaza Federatia ? E adevarat zvonul ca se vor organiza concursuri la care pescarii care nu sunt legitimati la un club nu vor avea drept de participare ?(am citit-o undeva dar nu mai stiu exact unde ...era legat de subiectul :Federatie)
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
-
- veteran
mikecarp scrie:vad ca multi au tendinta de a se lasa amagiti de ceea ce spune dl. Rosioru. Cei pe care i-a subliniat nu participa la concursurile la care participa dansul. Pe ei ii vezi- rar- la cupe mondiale ca wcc si atat, nu au de demonstrat nimik, iar de partea financiara nu poate fi vorba. Ei participa pt glorie.
Ba am subliniat exat ce trebuie. Ultimul cistigator al unei CM a fost Stive Briggs si Tim Paislei, penultimul Grabmayer iar antepenultimul Becker. Astia sunt cistigatorii ultimelor trei cupe mondiale.
"Cupa Mondiala ca WCC" nu exista.
WCC e un concurs international ca multe altele.
Acum nu stiu daca Paislei si Briggs s-au gindit la partea financiara, doar ca au luptat pt. 100.000 $ iar captura era 1.000.000 $
Ai dreptate nu cred ca interesa pe cineva banii astia si nu aveau ce demonstra.
Astia sint oameni care vin numai la concursuri cu premii foarte mari.
Ia sa vedem oare or veni in toamna pe Sarulesti la Cupa Mondiala pe Natiuni?
Vor veni sigur. Locul 1 este 120.000 de euro.
Astea sunt concursuri profesioniste daia vin si ei, pt. ca sunt profesionisti.
-
- veteran
carprom scrie:Totusi nu mi sa raspuns la o intrebare.
De ce se tin atitea concursuri in Romania ???
E foarte bine ca se tin multe concursuri.
Pe linga concursurile clasice au aparut noi concursuri, firesc zic eu, dupa aparitia noilor asociatii si cluburi. Fiecare dintre acestea vor sa aiba un concurs care ii reprezinta.
Calendarul competitional e f. incarcat cu concursuri mai scumpe si mai ieftine. Poti alege dupa buget.
-
- veteran
sebas scrie:
Tot ce spui va avea valoare in ziua in care APCR-ul va promova, cu fonduri si puteri propii, C@R, curatenia pe balti, bunul simt si alte alea care nu prea infloresc in Romania.
Marile asociatii si marii pescari, de care pomeneai mai sus, cu asta incep discutiile si pe urma restul, flori, trofee, capturi,etc.
Pai APCR in primul rind promoveaza C&R. Organizeaza concursuri pe cheltuiala propie pt. copii si tot din fondurile asociatiei ajuta copii orfani.
De curatenia pe balti nu se ocupa avind in vedere caracterul sportiv si faptul ca membrii acesteia pescuiesc numai pe piste de concurs.
Daca toate asociatiile ar face macar cit face APCR-ul lucrurile ar sta altfel.
Din pacate multi si-au facut asociatii pt. a vinde permise si a cistiga un ban.
-
- veteran
iorga george scrie:@Maestre
Cred ca anul viitor prin februarie.
Asa e. Federatia va fi recunoscuta de ANS. Clar ca va fi compusa din cluburi sportive. Asa ca in competitiile sportive organizate de aceasta ca in orice sport vor participa numai sportivi legitimati.
Asta insa nu-i o problema pt. cei ce nu sunt legitimati. In afara CN si CR poat participa la orice concurs privat.