Concursuri de Pescuit sezon 2008!!!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- veteran
[quote="sebas"][quote]
Nu e vorba de a curatii baltile ci de o politica in favoarea respectarii curateniei, la urma urmei educatie.
Eu cred ca e vorba de educatie atita timp cit obisnuiesti niste copii de 8 ani cu rigorile unui concurs, diaciplina, respectul fata de peste si natura si nu in ultimul rind lasarea standului curat. Acest lucru e prevazut de regulamente si-l respecta atit cei mici cit si cei mari. Altfel risca depunctarea.
Nu e vorba de a curatii baltile ci de o politica in favoarea respectarii curateniei, la urma urmei educatie.
Eu cred ca e vorba de educatie atita timp cit obisnuiesti niste copii de 8 ani cu rigorile unui concurs, diaciplina, respectul fata de peste si natura si nu in ultimul rind lasarea standului curat. Acest lucru e prevazut de regulamente si-l respecta atit cei mici cit si cei mari. Altfel risca depunctarea.
-
- veteran
sebas scrie:M-ai inteles gresit, si nu cred ca exista placere mai mare decat propiile capturi, a sta in mijlocul naturii (pescuitul se poate numi si asta), si mai ales a IMPARTII EXPERIENTA CU ALTII.De profit nu poate fi vorba.
Iar placerea tu nu ti-o poti imagina atita timp cit nu ai cum sa ajungi la ea.(sau nu vrei).
Am participat la multe intalniri, se pot numi concursuri, si placerea este mare, recunosc, cand iti strange mana, dar si mai mare cand stii ca te-a costat 25 de euro, nu pui montura in bivvy sa nu te vada nimeni, si mai mult, se impartasesc opinii, monturi, iar gratarul si berea e la comun![]()
Si culmea ! nu castigi nimic, material vorbind.
Eu la placerea asta ma refer si putin stiu sa ajunga la ea.
Restul e usor, bani avem toti, concursuri garla prin romanica, si restul il cam cunoastem.
Aici, afara,daca vine unu cu idei de concursuri, pe bani multi, il trimite la draku asociatiile de pescari de crap. Au incercat unii, si marci renumite.
De ce crezi ca la un concurs de-o asemenea anvergura nu ai placerea capturilor? Eu la Cupa Internationala a Romaniei anul acesta pe Sarulesti am avut o medie de 10,600Kg si am prins vreo 550 Kg. in conditii f. grele. Asta nu e o satisfactie?
Scuza-ma dar la asa un nivel nu faci schimb de forfacuri si nu ajunge sa ai bani, trebuie sa ai si pricepere altfel la sfirsit la un gratar si o bere nu-ti intinde nimeni mina.
Si acum as face o precizare. Te rog sa nu o iei ca pe o rautate, dar la concursurile gen sezatoare care se practica pe la voi si un gratar la comun nu apar nici marii pescari.
A auzit cineva de vreun mare pescar spaniol, poate doar la nivel local.
In RO insa sunt multe echipe f. bune care ar face fata la orice concurs si asta numai datorita Nr. mare de concursuri si duritatii acestora.
Exact asta ati omis.cornel rosioru scrie:mikecarp scrie:vad ca multi au tendinta de a se lasa amagiti de ceea ce spune dl. Rosioru. Cei pe care i-a subliniat nu participa la concursurile la care participa dansul. Pe ei ii vezi- rar- la cupe mondiale ca wcc si atat, nu au de demonstrat nimik, iar de partea financiara nu poate fi vorba. Ei participa pt glorie.
Ba am subliniat exat ce trebuie. Ultimul cistigator al unei CM a fost Stive Briggs si Tim Paislei, penultimul Grabmayer iar antepenultimul Becker. Astia sunt cistigatorii ultimelor trei cupe mondiale.
"Cupa Mondiala ca WCC" nu exista.
WCC e un concurs international ca multe altele.
Acum nu stiu daca Paislei si Briggs s-au gindit la partea financiara, doar ca au luptat pt. 100.000 $ iar captura era 1.000.000 $
Ai dreptate nu cred ca interesa pe cineva banii astia si nu aveau ce demonstra.
Astia sint oameni care vin numai la concursuri cu premii foarte mari.
Ia sa vedem oare or veni in toamna pe Sarulesti la Cupa Mondiala pe Natiuni?
Vor veni sigur. Locul 1 este 120.000 de euro.
Astea sunt concursuri profesioniste daia vin si ei, pt. ca sunt profesionisti.
Cupa mondiala nu e acelasi lucru cu Campionatul mondial la care participati dv an de an. E adevarat WCC nu e nici Cupa nici Campionat mondial, e mult mai mult. E un concurs de traditie,de anduranta si aduna toata crema crapista pe langa ceilalti concurenti.
Concursul castigat de Briggs si Paisley de care spuneti dataeaza din 2005. Si Senzorii au fost si n.au facut mare branza. Cea mai bine clasata echipa rom a fost din Sinaia.
Iar referitor la federatie ia vedeti daca fed din Anglia cere ca pt a participa la calificari tre sa fi la vreun club. Eu va zic sigur ca nu.
dar asta este traim(iti) in romania si trebuie sa se mearga in turma.
Carpfishing... A way of life!
-
- veteran
@sebas
Eu am spus la inceputul postarilor mele ca fiecare dintre noi gaseste placere in modul care pescuieste.
Tu te simti bine cind pescuiesti de placere si-ti respect obtiunea.
Eu ma simt bine la concursuri.
@mikecarp
La tine totul e o varza.
Eu am pescuit si la campionatul mondial si la cupa mondiala.
Merg la orice concurs de anvergura si ma simt bine.
La concursul din America Lazar a fost cea mai bine echipa Romaneasca clasata. Eu am spus ca acolo am obtinut un loc 3 pe natiuni.
Tu intelegi greu lucrurile astea pt. ca nu participi la concursuri.
Apropo, tu pescuiesti?
Tocmai asta urmareste federatia, sa elimine elementul turma.
Oriunde in lume federatiile sportive sunt afiliate la ministerul sportului din tara respectiva. Numai la noi era altfel.
Eu am spus la inceputul postarilor mele ca fiecare dintre noi gaseste placere in modul care pescuieste.
Tu te simti bine cind pescuiesti de placere si-ti respect obtiunea.
Eu ma simt bine la concursuri.
@mikecarp
La tine totul e o varza.
Eu am pescuit si la campionatul mondial si la cupa mondiala.
Merg la orice concurs de anvergura si ma simt bine.
La concursul din America Lazar a fost cea mai bine echipa Romaneasca clasata. Eu am spus ca acolo am obtinut un loc 3 pe natiuni.
Tu intelegi greu lucrurile astea pt. ca nu participi la concursuri.
Apropo, tu pescuiesti?
Tocmai asta urmareste federatia, sa elimine elementul turma.
Oriunde in lume federatiile sportive sunt afiliate la ministerul sportului din tara respectiva. Numai la noi era altfel.
-
- senior member
??????????????????????????????????????????George-Alexandru scrie:cornel rosioru scrie:Pt. ca si premiile sunt de 30-40-50 mii de euro.
Curios ca anul acesta APCR a organizat concursuri ieftine pt. toata lumea. Rezultatul? Abia daca au venit 15-20 de echipe. Nu s-au putut scoate nici cheltuielile.
Pe cind la un concurs scump nu ajung locurile. Si atunci cine mai spune ca sunt scumpe concursurile?[/qu
Pai pe ce locatie si la ce distanta de bucuresti sa desfasurat concursul?
Eu in afara de bugeac nu/mi amintesc altul,au mai fost?
Ia sa vedem un concurs ieftin pe hobaia sau tancabesti sa vedem in cate ore se umple lista.
APCR-CS CARPZONE