Competititii in formula organizata, sub egida unei Federatii la care sunt toti participantii afiliati? Corect! Castigatorii trebuiesc premiati pentru munca depusa si pentru talentul de care au dat dovada?! Corect! Nimeni n-a contestat dreptul unui fotbalist, ori boxer, ori gimnast sa primeasca o suma de bani, chiar consistenta, ca premiu. DAR exista si un DAR!!!!! Aici e BUBA!!! Banii aia sunt din orice ALTA sursa decat din "cotizatiile" outsiderilor, ori ai competitorilor mai slabi, dar fara de care nu ar exista INSASI COMPETITIA! Gasiti sponsori, faceti reclama, dati la TV, dar nu jumuliti niste biete gaste care se mai simt si onorate sa bage 2000-3000 ori mai stiu eu cati Euro in premiul pe care il vad numai de la distanta

Cati fotbalisti ar mai juca la CM daca ar trebui in prealabil sa depuna cate 50.000 Eur, sa zicem, ca taxa de participare?! Si inca ceva: Dv personal, sau cei din echipa Senzor, platiti din buzunar taxa, sau suporta si APCR o parte? In acest din urma caz, banii castigati ii varsati inapoi asociatiei, sau ii luati acasa? E o simpla curiozitate, fara nici o urma de malitiozitate, dar cred ca sunt multi pe aici interesati de aceste aspecte. Stima!