Anunturi, detalii desfasurare, etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Doru Ionica
- member
@mikecarp. Te inteleg

Tu te certi de fapt cu Ceausescu!!! Stai linistit... a mierlit-o

Cred ca exagerezi.!!
-
freecarp
- veteran
@doru ionica
de ce sa se certe mikecarp cu ceausescu???
el spune adevarul!! si asta dupa cum vezi ii manaca pe unii rau de tot!!
explicati-mi si mie, daca nu e ptr. BANI si FAIMA!!!!!! de ce stati atatea ore la un concurs morti de oboseala de picati in cur!!!! si mai spuneti ca de placere!!!
pe de alta parte va plangeti si spuneti cata munca si oboseala e sa participi la un concurs!!! pe motoul, "pai tu sti ce inseamna un concurs"
pai daca nu ar fi ptr. BANI atinci de ce toate astea???????
hai ca organizez la Medias pe Tarnava un concurs de pescuit!!
txele de participare vor fi de 20 euro ptr. bautura si mancare!!!
locul 1 -2 - 3 si celelate vor fi premiate cu o srangere de mana!!!
sa vedem cati celebri vin, daca nu e vorba de FAIMA, BANI si INTERESE!!
isa pe multi dintre "celebrii" astia ii vad la diferite expozitii, cum incearca sa-si vinda marfa, fie dvd-uri fie produsele firmei s.a.m.d.p.
daca dau mana cu ei , inseamna ca am facut mare branza??
sarulesti a fost cunoscut ptr. crapul ala record!!!!
insa toata organizarea si tamtamul ce sa intamplat cu reporterul ala francez la punerea unor intrebari(aici iubitorii de concurs ar trebui sa stie despre ce e vorba)!!!
acum tara noastra are din pacate o rezonata destul de rea in toate privintele!!
iar de crapi, se vede si aici pe forum cat de disperat se cauta locuri, balti unde se mai poate pescuii omeneste si sa se mai si prinda ceva!!
si ar mai fi atatea de spus dar .........................!
-
cornel rosioru
- veteran
-
SF
Nu CIPS cere sa infiintam o federatie. Legea din Romania spune ca daca vrem sa fim recunoscuti ca sport trebuie sa infiintam cluburi care la rindul lor se fie recunoscute de ANS.
Fiecare tara poate inscrie o singura federatie, asociatie sau cum s-o mai numi ea. In cazul nostri AGVPS.
Colaborarea dintre APCR si AGVPS va fi preluata de noua federatie.
In felul acesta pescuitul va fi recunoscut oficial ca sport.
Da APCR ar putea continua sub forma asta. Numai ca APCR e o simpla asociatie. Nu ti se pare ca suna a dictatura atita timp cit ea face legea iar in tara mai sunt o groaza de asociatii?
Corect pina acum nimeni nu si-a asumat aceasta responsabilitate pt. ca implica timp si bani f. multi.
Federatia inse rezolva problema, ea fiind condusa de reprezentantii tuturor cluburilor. Fiecare club avind cite un vot in consiliul director.
Si ar mai fi un lucru extrem de important zic eu.
APCR este o asociatie formata din pescarii de crap.
Federatia insa cuprinde toate cele 4 discipline. Si aici ar fi o discutie. Pentru ca CIPS-ul se ocupa de toate disciplinele, federatia musai sa le cuprinda si ea. Altfel o federatie numai de crap nu se aproba.(lucrurile sunt mult mai complicate decit par)
Daca noi la crap am reusit sa aducem medalii de ce nu ar aduce si cei de la stationar sau cei de la rapitori care au o echipa nationala f. tare?
Sper ca am reusit sa lamuresc citeva aspecte.
@mikecarp
Eu am intrat in aceasta discutie pentru ca se facea referire la APCR si echipa senzor.
Ca presedinte al acestei asociatii si component al echipei senzor am considerat ca trebuie sa fac unele precizari.
Am facut acest lucru la modul elegant si cu respect fata de cei ce mi-au pus intrebari.
Am respectat opiniile celorlalti si mi le-am expus pe ale mele.
Si cu tine am incercat sa duc un dialog civilizat insa nu se poate.
Tu ai frustari mari si nerealizari pe plan social si material fapt pt. care sunt vinovati "unii ca mine"
Sa sti ca nici in Romania nu obti nimic fara munca. Al dracu de multa munca.
Tu ti-ai gasit locul in Anglia. Sincer ma bucur si iti doresc mult succes si tot binele din lume.
In acest caz vezi-ti te rog de sculele tale pe care le-ai visat toata viata, si lasa-ne pe noi cu nenorocirile noastre.
Acum daca nu mai esti printre noi, lasa macar situl acesta sa-si revina si sa se reintoarca cei ce nu au mai scris pe aici din cauza unor frustati ca tine.
-
cornel rosioru
- veteran
-
Consider ca am lamurit ce era de lamurit din punctul meu de vedere, asa ca ma retrag si va doresc un an fericit cu multe realizari personale si familiale.
LA MULTI ANI!
-
sebas
- member
....
Ultima oară modificat 18 Ian 2008 04:35 de către
sebas, modificat 1 dată în total.
-
carprom
- maniac
-
@ sebas,
sa lasam pasarile calatoare sa calatoreasca.
Fiecare tre sa stie cind se retrage.
Cit despre concursuri in romanica...stiu toti de ce se tin, dar nimeni nu vrea sa recunoasca adevarul
La Multi ani
-
SF
- senior member
cornel rosioru scrie: Legea din Romania spune ca daca vrem sa fim recunoscuti ca sport trebuie sa infiintam cluburi care la rindul lor se fie recunoscute de ANS..
Pai daca CIPS nu cere si nu a cerut sa fie recunoscut ca sport si sa treca pe la ANS , de ce trebuie sa o faceti neaparat . Conform interpretarii astea , "legea din Romania" ar fi trebuit sa stopeze evolutia la CM , pe motiv ca nu-i sport , repet , nu-mi amintesc ca AGVPS sa fie organizat in cluburi si alte alea care apar brusc pe ecran pe aici . CIPS spun clar ca " Federatia sau alta Organizatie Nationala ( deci spune clar ) ". Poate sa fie Organizatia Nationala a Pescarilor Romani , la CIPS nu conteaza , conditia ii sa fie una singura , si nu mai trebuie sa treci pe la ANS . Oare de ce trebuie neaparat sa treaca pe la ANS , daca pina acuma CIPS nu a cerut si nici nu o cere !? Avem participarile AGVPS ca exemplu , de ce brusc TREBUIE neaparat altcumva !?
Imi pare rau , dar deocamdata explicatia asta cu "legea din Romania spune" , la mine nu prinde , ar fi prins daca si AGVPS ar fi trecut printr-un proces similar .
Fir Intins!!!
-
sebas
- member
....
Ultima oară modificat 18 Ian 2008 04:36 de către
sebas, modificat 1 dată în total.
-
Vali Vesa
- maniac
-
SF scrie:...Avem participarile AGVPS ca exemplu , de ce brusc TREBUIE neaparat altcumva !?
Poate nu esti la curent cu ce se intampla de vre-un an de zile. Din cauza de "ceva interese" (parerea mea), o anumita organizatie/asociatie (nu APCR-ul, pot sa te asigur) a dat in judecata AGVPS-ul cerand desfiintarea ei. Nu discut aici daca e bine sau nu, dar daca reuseste si AGVPS-ul dispare... Trebuie ceva in loc, altfel loturile nationale cam stau pe acasa

-
George-Alexandru
- senior member
Maestre referitor la lipsa de interes a participantilor la concursurile ieftine organizate de Apcr.eu stiu doar de cel de la bugeac cu taxa de 8 milioane,in conditiile in care distanta fata de bucuresti e considerabila plus riscul de a te intoarce cu picioarele rupte din cauza malului greu accesibil.au mai fost si altele ding gama celor ieftine ca eu nu/mi amintesc de altul ???????
asa macar de proba ia sa vedem o hobaia sau un tancabesti ,moara si asa mai departe la un pret ca cel de la bugeac sa vedem ce se intampla.
APCR-CS CARPZONE