Top 10 Sanpaul

Anunturi, detalii desfasurare, etc

Moderatori: PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel, mihai florescu, ticu, danr

Autor Mesaj

Mesajde Claudiu2010 » 03 Iun 2013 22:00

Organizator :MACIUCA FLORIN .coorganizator CLAUDIU LUKACS
Perioada :5-8 septembrie 2013( joi - duminica ) 72 ore !!!
Taxa participare : 1500 ron/ 3 pescari drepturi depline.
Echipe : 22 locuri pe un singur sector

Oraganizare :
Vor fi 22 standuri .
Se va intocmi un singur clasament bazat pe CALITATE (cei mai mari 10 pesti).
Se premiaza locul I , II , III la general si Captura Competitiei.
Crapul declarat captura competitiei intra sau nu in top 10, pescarul hotarand in ce clasament sa fie notat.
Se puncteaza urmatorele specii crap comun, crap oglinda si amur.
Se vor face 2 trageri la sorti : una pentru nr. de ordine si una pentru nr. stand.

PREMII :
Locul I : 7000 ron + cupe + diplome
Locul II : 4000 ron+ cupe + diplome
Locul III : 2000 ron + cupe + diplome
Captura : 2000 ron+ cupe + diplome si poate cumula cu oricare alt premiu.

Echipa care va avea cele mai multe kg cumulate din cei 10 pesti, va fi desemnata castigatoare.

Premiul acordat pentru captura se poate cumula cu oricare alt premiu daca acesta va fi castigat de aceeiasi echipa. Greutatea capturii nu adaugata la greutatea celorlalti pesti prinsi de catre echipa in cauza).
acesta echipa va primi premiul de CAPTURA COMPETITIEI.

Premiile sunt valabile pentru 22 echipe participante.

Plata avansului 750 ron se considera inscriere in concurs si trebuie achitat pana la data de 30 iulie .2013, de asemenea diferenta de 750 ron trebuie achitata pana la data de 15 august.2013.
Inscrierile se fac la nr de tel.0745402213 florin maciuca sau tel.0749895750 CLAUDIU LUKACS
REGULAMENT

1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare .(ELIMINARE)
2. Este interzisa nada vie . (ELIMINARE)
3. Al treilea pescar are drepturi depline.
4. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti (AVERTISMENT).(daca se constata la ancheta ca este din vina pescarului va achita o taxa de 40 de ron /kg)
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT)
6. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 10( marimea xxl.obligatoriu). Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la lasarea intunericului si doar pe jos.(AVERTISMENT)
9. Concurentii au voie sa circule cu masina DOAR pe timpul zilei si asta doar cu viteza redusa si fara sa deranjeze concurentii.(AVERTISMENT)
10. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
11. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE)
12. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap(AVERTISMENT) – NU ESTE PERMIS CU RULOTA, MASINILE VOR STA IN PARCARE.
13. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate.
14. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.(AVERTISMENT)
15. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor de sector si consemnata in foaia de concurs.
16. Nadirea grea este permisa DOAR PE TIMPUL ZILEI, intre orele 8.00-19.00, incepand de MARTI ora 12:00, pana VINERI 12:00 ( sfarsitul concursului ) . Nadirea grea inseamna aruncarea in apa a oricarei nade cu diametrul mai mare de 30 mm sau folosirea rachetei de nadit sau a catapultei. In restul perioadei se poate nadi DOAR CU COBRA DE MAX 30 mm . (AVERTISMENT)
17. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT)
18.Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in –line, feeder sau arc naditor.
19.Se poate pescui si nadi cu orice, mai putin nada vie.
20.Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT)
21.Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecini putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor. In cazul in care nu sunt de acord si fac contestatie, concurentul va primi AVERTISMENT.
22. Orice incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator sau brigada de arbitrii, atrage ELIMINAREA directa din concurs.
23. Daca o echipa inteapa un peste la finalul concursului , are 15 min la dispozitie sa-l scoata si trebuie sa anunte OBLIGATORIU , un vecin de stand sau arbitrii , altfel pestele nu se va puncta .


ARBITRAJ

A.Se fac 3 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8.00, la ora 12 si seara incepand cu ora 18.
B.La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe .
Exceptie face cazul cand un concurent a prins mai mult de 10 crapi, o captura mai mare de 15 kg. Atunci se pot face si cantariri intre cantarele oficiale. Noaptea nu se fac cantariri decat in cazuri speciale, care nu suporta amanare.
C.In cazul capturarii amurilor, concurentii pot cere arbitrilor cantar suplimentar, iar acestia vor cantari daca considera ca este cazul.
D.Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
E.Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit cel care ia decizia finala este arbitrul sef (SAU ORGANIZATORUL), care va hotari locul amplasarii markerului .
F.Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult 1a o ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 100 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.

ATENTIONARE

I.Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie, a minciocului ecologic, a celor 10 saci mari obligatorii, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II.Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul.

SANCTIUNI

Incalcarea punctelor 4, 5, 8, 9, 10, 12, 14 , 16 , 17 si 20 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT (la a doua incalcare a unuia din punctele de mai sus se dicteaza depunctarea cu 15 kilograme, iar la a treia eliminarea echipei din concurs).

Incalcarea punctelor 1, 2 ,11 si 22 atrag dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs
Lukacs Claudiu - CS ENERGY CARP BRASOV

***CAMPION NATIONAL 2012***
***CAMPION MONDIAL 2012***
Claudiu2010
junior member
 
Mesaje: 99
Membru din: 23 Mar 2010 23:27

Mesajde Claudiu2010 » 06 Iun 2013 17:23

1.Cosa Eusebiu+ parteneri
2.NICOARA MIRCEA(ENERGY BRASOV)
Lukacs Claudiu - CS ENERGY CARP BRASOV

***CAMPION NATIONAL 2012***
***CAMPION MONDIAL 2012***
Claudiu2010
junior member
 
Mesaje: 99
Membru din: 23 Mar 2010 23:27
Înapoi la Competitii, concursuri de pescuit la crap

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori