BEST FIVE "FLOAREA POPESTIULUI"

Anunturi, detalii desfasurare, etc

Moderatori: PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel, mihai florescu, ticu, danr

Autor Mesaj

Mesajde Floarea Popestiului » 02 Mar 2014 15:27

BEST FIVE FLOAREA POPESTIULUI -editia I 2014
LOC DE DESFASURARE: Floarea Popestiului, judetul Ilfov
PERIOADA : 09-11 Mai 2014
LOCURI : 17 (balta va fi balizata, iar distantele de lansare cuprinse intre 70 si 100m maxim)
TAXA : 550 Ron /echipa 2 sau 3 pescari .
PREMII :
Locul I - diplome -1500 Ron
Locul II - diplome -1000 Ron
Locul III- diplome - 500 Ron
Captura- diplome - Mg Special Carp - Mircea Gheran

Contact Tel. 0728868646

Se vor contabiliza doar cei mai mari 5 crapi ai fiecarei echipe de la 5 kg ( se puncteaza crapul comun, oglinda si amurul)
Premiul acordat pentru captura nu se poate cumula cu oricare alt premiu, daca acesta va fi castigat de aceeasi echipa. Echipa care prinde cel mai mare peste isi va alege daca pestele va fi declarat captura sau va intra pe lista celor 5 pesti !
In caz de egalitate la kg, va castiga echipa care are cel mai mare peste prins.

Programul competitiei:

VINERI 09.05 2014:
08.00-08.30 intalnire la barul lacului
08.30-09.00 tragere la sorti (ordinea tragerii standului se face in ordinea achitarii avansului)
09.00-10.00 deplasare standuri si descarcare bagaj, pregatirea materialului de concurs , campare , deplasarea autovehicolelor in parcarile amenajate, etc
10.00 - Semnal de incepere a concursului
Vineri, sambata , duminica: competitie in desfasurare
Duminica 11.05.2014 ora 15.00 semnal inchidere concurs.
Caz exceptional, daca o echipa agata un peste inaintea semnalului de sfarsit, va avea la dispozitie inca 15 min pt a scoate pestele
15.00-16.00- adunarea la bar
16.00- decernarea premiilor

REGULAMENT 2014 :
1. Se pescuieste cu 3 lansete / echipa, cu un singur carlig .(ELIMINARE)
2. Obligatoriu saltele de receptie , spray dezinfectant , minciog ecologic .( ECHIPELE “FARA” VOR INCEPE MAI TARZIU CONCURSUL, DUPA CE VOR REMEDIA PROBLEMA)
3. Al treilea pescar are drepturi depline.
4. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (DEPUNCTARE. SE ANULEAZA CEI MAI MARI 2 PESTI PRINSI PANA IN ACEL MOMENT. DACA FAPTA SE REPETA, ELIMINARE)
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT)
6. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 5. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.(AVERTISMENT)
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.(AVERTISMENT)
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand intre orele 08 si 20, doar pe jos.(AVERTISMENT)
09. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
10. Este interzisa plantarea, folosirea oricarui tip de sonar, sau a barcii de nadit. (ELIMINARE) - balta este luminata.
11. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap.(AVERTISMENT)
12. Concurentii sunt rugati sa lase standul de pescuit curat , fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate.(AVERTISMENT)
13. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill, campare) se desfasoara in stand, fara a deranja vecinii de pescuit.(AVERTISMENT).
Acesta va fi delimitat prin benzi (standul va avea o latime de 6m, iar distanta dintre standuri este de 14m). Este interzisa modificarea acestuia(ELIMINARE)
Se va pescui intre zonele marcate (inainte de inceperea concursului fiecare echipa va primi informatii detaliate), iar capetele de stand vor fi delimitate prin marcaj.(AVERTISMENT)
15. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor si consemnata in foaia de concurs.
16. Nadirea se va face doar cu bastoanul de nadit si materiale PVA (diametrul acestora nu trebuie sa depaseasca 30mm)(AVERTISMENT).
17. Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca, sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT)
18 .Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecinii putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor. In cazul in care nu sunt de acord si fac contestatie, concurentul va primi AVERTISMENT.
19. Orice incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator, sau brigadele de arbitrii, atrage ELIMINAREA directa din concurs.
20. Nu este permis accesul masinilor decat inainte de inceperea concursului ,timp de 1 ora, pentru descarcarea echipamentului, si la finalul acestuia, atat timp cat va fi necesar (AVERTISMENT)
21. Este interzisa parasirea standului intre orele 20-07 pe parcursul desfasurarii concursului; exceptie facand deplasarea in scopul necesitatilor fiziologice.(AVERTISMENT)
ARBITRAJ
A. Se fac 2 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8.00 si seara incepand cu ora 19.
B. La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe .Detinatorul capturii anterioare este anuntat sa asiste la cantarirea acesteia, daca doreste.
Cantaririle suplimentare, in afara programului acestora , se vor face la solicitarea echipei care a prins un peste mai mare de 10kg (obligatoriu), sau la capturarea amurilor. Noaptea nu se fac cantariri decat in cazuri speciale ( peste 10 kg si 5 crapi).
C. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatilor de pescuit, in defavoarea cantaririi crapilor.
D. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
E. Arbitrii au dreptul sa verifice prin sondaj monturile echipelor participante in timpul concursului.
F. Contestatiile pot fi aduse la cunostinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza.. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.
SANCTIUNI
La cumulul de 2 avertismente de orice fel, echipa in cauza va fi descalificata. Decizia o va lua organizatorul concursului.
Incalcarea punctelor 1,4,10,13,16,19 atrage dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs.

Daca nu se vor strange minim 12 echipe concursul nu se va desfasura. Premiile sunt valabile doar in cazul ocuparii celor 17 locuri!!!!
Taxa trebuie achitata pana pe data de 1 MAI, iar ptr rezervarea locului se poate achita un avans minim de 300 ron in limita locurilor disponibile (pana pe data de 31 martie 2014).

* standurile se vor face cu 24 de ore inainte de inceputul concursului!
** cei care achita avansul/taxa in cont sau cash sunt rugati sa ma anunte pe forum sau telefonic.
Avansul/taxa de participare se pot achita in cont privat titular EDUARD VRABIE RO11INGB0000999902358395 ING
*** balta este luminata si are bar cu bere, cafea, tigari, apa, sucuri, etc.


Sponsori:
Imagine

Asteptam si alti sponsori (acestia vor fi prezenti pe regulament, diplome, vor putea sa afiseze bannere, steaguri, etc)

Harta standuri:
Imagine
Floarea Popestiului
new member
 
Mesaje: 2
Membru din: 02 Mar 2014 15:23

Mesajde Floarea Popestiului » 04 Mar 2014 20:37

Lista de intentie:

1. Silviu Ionut + Ionut Nita.
2. EvercarpTeam
3. Cristian Ocnaru + parteneri
4. Radu Cristi +parteneri
5. Palanet Florian + Gheorghe Dobrin + Buzea Ionel
6. Radu Barabas + Albu Fredy + Parteneri
7.

SPONSORI: Mg Special Carp; Baboieru.com
Floarea Popestiului
new member
 
Mesaje: 2
Membru din: 02 Mar 2014 15:23
Înapoi la Competitii, concursuri de pescuit la crap

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori