De ieri am mai pus 3 forumuri noi, le gasiti in Pagina de start
Pescuit la somn
Pescuit la varga/match
Pescuit la feeder.
Sper sa iasa niste discutii interesante si acolo.
Forumuri noi
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Iliuta Goean
- maniac
Forumuri noi
Nu face ce nu-ti place!
Re: Forumuri noi
Nu o lua ca pe o critica, insa pescuitul somnului cred ca este tratat destul de bine pe un alt forum. Neacoperit este pescuitul altor specii de pesti, pentru ca nu tot romanul are unde sa prinda crap si somn.Iliuta Goean scrie:De ieri am mai pus 3 forumuri noi, le gasiti in Pagina de start
Pescuit la somn
Pescuit la varga/match
Pescuit la feeder.
Sper sa iasa niste discutii interesante si acolo.
Sper sa mergi cu extinderea forumului mai departe; cred ca mai sunt si alte specii de ciprinide a caror pescuit merita abordat. (carasul, care cred ca este cel mai pescuit peste din Romania cit si mreana, scobarul, platica - si ele specii destul de raspindite la noi ca sa faca tinta pescarilor de pe la noi). Reamintesc ca nu de mult userul iulianast intreba despre pescuitul carasului si nu prea a primit raspunsuri (desi banuiesc ca sunt destui care l-ar putea ajuta), iar daca te uiti pe www.rapitori.ro vei gasi si pe acolo intrebari despre pescuitul scobarului cu raspunsuri la fel de lapidare. Si intr-un caz si in altul cred ca o anume "disciplina" legata de specificul declarat al formului a impiedicat pescari cu experianta sa se lanseze in discutiile solicitate.
Felicitari pentru initiativa si ... multe discutii captivante !
- Iliuta Goean
- maniac
nu o iau deloc drept critica,
chiar declar discutia deschisa!
iti dai seama ca nu intentionez sa concurez un site partener,
era vorba de pescuitul somnului la fix, desigur descoperiti sunt si mreana, scobarul, platica etc. insa se poate discuta despre ei pe forumulrile de match sau feeder, cand se vor inmulti discutiile voi crea forumuri speciale pentru fiecare specie in parte
chiar declar discutia deschisa!
iti dai seama ca nu intentionez sa concurez un site partener,
era vorba de pescuitul somnului la fix, desigur descoperiti sunt si mreana, scobarul, platica etc. insa se poate discuta despre ei pe forumulrile de match sau feeder, cand se vor inmulti discutiile voi crea forumuri speciale pentru fiecare specie in parte
Nu face ce nu-ti place!