si daca le-au 'inprumutat' niste romani si mi le-ar vinde mie si as pescui cu ele la tancabesti, hobaia, darvari (whatever...) crezi ca el ar afla ???
Furt la Bosul de la Korda
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
florin,
si daca le-au 'inprumutat' niste romani si mi le-ar vinde mie si as pescui cu ele la tancabesti, hobaia, darvari (whatever...) crezi ca el ar afla ???
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
- florin plesu
- member
daca vi si cu prietena (aka "the ass") MA RISK !!!florin plesu scrie:@ vali vesa
depinde de recompensa......daca e substantiala pe cat se trambiteaza, te torn eu![]()
maine merg la aeroport sa astept pe ovidiu (partenerul meu din primavara). o sa ma uit pe centura dupa ceva asemanator
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
- florin plesu
- member
Apropo de asigurari: eu am avut o foarte trista experienta cu ASIBAN.
Am avut asigurare CASCO pentru 170 milioane lei vechi, mi-a fost furata masina dar n-am vazut nici-un chior de la ei.
Avocatii pe care i-am consultat mi-au spus ca un contract de asigurare e astfel conceput incat sa fie exonerati de plata unor pagube majore.
Aveti grija unde lasati masina si mai ales aveti grija ca societatea de asigurare, in cazul furtului masinii, cere: 2 randuri de chei , cartea de identitate si certificatul de inmatriculare TOATE ORIGINALE.
Am avut asigurare CASCO pentru 170 milioane lei vechi, mi-a fost furata masina dar n-am vazut nici-un chior de la ei.
Avocatii pe care i-am consultat mi-au spus ca un contract de asigurare e astfel conceput incat sa fie exonerati de plata unor pagube majore.
Aveti grija unde lasati masina si mai ales aveti grija ca societatea de asigurare, in cazul furtului masinii, cere: 2 randuri de chei , cartea de identitate si certificatul de inmatriculare TOATE ORIGINALE.