salut ,
caut de mult timp pe net alarme (bait alarms)..am gasit doar Fox pt care nu am de gand sa imi vand un rinichi si altele la arrow (cormoran la acelasi pret cu Fox)si care nu stiu daca sunt bune
Imi puteti spune alte firme producatoare de astfel de alarme de CALITATE dar care sa nu fie chiar asa de scumpe ca Fox-urile? Unde le gasesc? Cine le comercializeaza?
multumesc
ce alarme sa cumpar?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
astea le am eu! arata ca micronurile.
TNT Bissanzeiger
TNT 4ER KOFFER-SET FUNK-BIßANZEIGER
blaue LEDs . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Preis: 149,00
Dieses unschlagbar günstige Angebot besteht aus 4 Bißanzeigern mit blauen LEDs und einem
Funkempfänger (Receiver) mit 4 LEDs. Der Sendebereich erstreckt sich auf sagenhafte 100m.
Das preisgünstige Set wird in einem Luxus-Koffer geliefert.

TNT Bissanzeiger
TNT 4ER KOFFER-SET FUNK-BIßANZEIGER
blaue LEDs . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Preis: 149,00
Dieses unschlagbar günstige Angebot besteht aus 4 Bißanzeigern mit blauen LEDs und einem
Funkempfänger (Receiver) mit 4 LEDs. Der Sendebereich erstreckt sich auf sagenhafte 100m.
Das preisgünstige Set wird in einem Luxus-Koffer geliefert.

- Daniel Costache
- veteran
Du-te la Senzor.Daca nu esti din Bucuresti vezi ca trimit si prin posta.Eu am cumparat in primavara 2 buc senzori carp expert(parca asa-i cheama!).E 65 de ron bucata cu trei ani garantie si sunt super multumit de ei.
Partea electronica e imbracata in silicon.Ai mei au stat toata vara in ploaie si n-au nimic.Si ca design sunt ok in sensul ca imita forma(si mai ales dimensiunile) microanelor de la Fox.Au si huse.
Ti-i recomand ca o varianta mai ieftina si buna.
Partea electronica e imbracata in silicon.Ai mei au stat toata vara in ploaie si n-au nimic.Si ca design sunt ok in sensul ca imita forma(si mai ales dimensiunile) microanelor de la Fox.Au si huse.
Ti-i recomand ca o varianta mai ieftina si buna.