Nea Cornele , cu tot respectul cuvenit ambilor proprietari ai baltilor aflate in discutie, nu putem compara Hobaia cu Tancabestiul, asa cum nu comparam Tancabestiul cu Sarulestiul, cu toate ca nu am pescuit niciodata personal la Sarulesti. Diferentele de pret ar trebui sa fie raportate la calitatea acestor balti! D-voastra stiti f bine ca la Tancabesti un abonament costa 1000 de dolari si poti merge de cate ori vrei, pe cand la Hobaia ai un nr limitat de partide. La Tancabesti exista niste conditii care atarna destul de greu in balanta, in favoarea acesteia : drum care iti permite accesul pe orice vreme, pontoane (nu ca ar fi deosebit de important acest aspect, dar cateodata sunt necesare) si un "room-service" care uneori te poate scuti de o munca in plus. In leg cu populatia piscicola a baltilor, din orice unghi am privi prb, nu se poate pune semnul egal sau , macar, de comparatie intre ele. Singurul avantaj al Hobaiei ar fi densitatea si frecventa trasaturilor, lucru care prinde intr-adevar multa lume. Dar ce ne facem cu Darvariul in cazul asta?!
Iar in ceea ce priveste luatul pestelui acasa, sa fim seriosi... oricui place pestele proaspat, dar asta nu se poate impune in taxa zilnica, pt ca as ajunge sa pescuiesc ca sa imi scot parleala.
Nea Cornele, am fost la Hobaia si vb in cunostiinta de cauza. Nu vreau sa se interpreteze gresit, dar Hobaia mi se pare ca tinteste mai sus decat ar trebui. Nu m-as fi bagat in discutie daca nu ar fi fost vb de o balta pe care , cel mai probabil, se vor tine calificarile de la anu. E ca si cum pt calificari s-ar impune sa se foloseasca cea mai scumpa nada de pe piata, chiar daca este cea mai buna. Adica ori platesti, ori stai acasa! Dar dupa cum ziceam, nu iti baga nimeni mana in buzunar....
PS: Nu stiu de unde vi s-a parut ca am insinuat , cum ca asociatia d-voastra incearca sa recruteze membrii prin interemediul baltii Hobaia. Eu v-am prezentat doar ce alternative are un pescar care vrea sa pescuiasca pe Hobaia , fara sa plateasca 3 mil. De fapt, daca stau sa ma gandesc bine alternativele le-ati prezentat chiar d-voastra!
PS2: Multumesc pt incredere!
Sfarsit de sezon la Darvari
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
cornel rosioru
- veteran
Nu ai inteles Mariane. Eu nu am comparat baltile ca fauna piscicola. ci ca taxa. Daca la abonament sunt avantaje si de o parte si de cealalta, la plata cu ziua ma refeream eu. Cum spuneai si tu, nu trebuie sa-mi iau neaparat abonament daca nu ies la pescuit decit de citeva ori. Si atunci cum facem, ca Tincabestiul costa 1.000.000 ziua si 1.000.000 noaptea, jn conditiile in care pescuiesti la creap si stai pe balta cel putin 3 zile.
Eu am sustinut intotdeauna ca baltile bune din Romania sunt f. scumpe.
Numai ca din ce sustii tu unele pot avea preturi prohibite, altele nu.
Cit despre abonamente nelimitate, hai sa fim seriosi ca nu iesi mai mult de 10 partide pe sezon. Daca mai mergi si la citeva concursuri, abonamentul nu se justifica.
Eu am sustinut Hobaia pt. ca intr-o partida de 8 - 10 ore ai ocazia sa scoti 10 - 15 piese. Cu asa un potential nu se pot lauda multe balti. Aici isi pot satisface nebunia si cei ce nu dispun de f. mult timp.
Aici ma opresc pt. ca noi facem reclama baltilor si nu avem nimic de cistigat.
Nici un solz nu primim fara bani.
asa ca ......
Eu am sustinut intotdeauna ca baltile bune din Romania sunt f. scumpe.
Numai ca din ce sustii tu unele pot avea preturi prohibite, altele nu.
Cit despre abonamente nelimitate, hai sa fim seriosi ca nu iesi mai mult de 10 partide pe sezon. Daca mai mergi si la citeva concursuri, abonamentul nu se justifica.
Eu am sustinut Hobaia pt. ca intr-o partida de 8 - 10 ore ai ocazia sa scoti 10 - 15 piese. Cu asa un potential nu se pot lauda multe balti. Aici isi pot satisface nebunia si cei ce nu dispun de f. mult timp.
Aici ma opresc pt. ca noi facem reclama baltilor si nu avem nimic de cistigat.