sa nu mai zici asa cevamonicapop scrie:ei ., atunci . ar trebui sa vinda tot si . sa citeasca .. revistele de pescuit daca vrea sa vada ceva peste .![]()
![]()
the big carp
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Kulcsar Laszlo
- Site editor
Re: ahh
- monicapop
- member
ei nu stiu daca o sa se riste .. )) cu . cit cere pescuitul asta . timp si .. bani si pasiune . ( ca sa nu o chem boala .. :PP ) ei si daca toti prind cind merg la pescuit .. apa care a, prinso noi . daca tzii minte .. cred ca dupa prima data . se razgindesc )))))))))
MAI BINE O ZI URITA LA PESCUIT DECIT O ZI FRUMOASA DE MUNCA
- Kulcsar Laszlo
- Site editor
- Cristian Stancu
- member
Felicitari monica....dupa parerea mea nici gand de nebunie. Cred ca a fost un revelion de neuitat, stii cum e cand mergi pe balta si toate sunt la locul lor....dupa 1 an uiti ca ai fost acolo, dar cand te apuca o furtuna si-ti ia cortul, esti ud pana la piele si pestele trage...ai cea mai mare satisfactie. O data ca ai scapat cu bine
si a doua oara ca ai prins si o gramada de mustaciosi.
- monicapop
- member
lolz
hahahhaah .. nu e de ris dar miai adus aminte .. de o sesiune de pescuit . cind am mers pe lac . si ziceam doar nu stam mult .. a venit o furtuna . nu stiam de care parte sa tzinem cortul . ca sa nu il ia in aer .. si pe deasupra mai si sunau avizatori . la inceput am crezut ca e doar iarba pe fir dar .. din fericire . din pacate .. era un crap de 20 de kg .. dar e sigur una din sesiunile pe lac care nu o sa le uit niciodata )) acum imi vine de ris dar . zioa aia .. am zis daca scapam bine . o sa mai treaca umpic pina sa mai mergem pe lac ..
PS _: in concluzie . weckendul . urmator am mers iar pe lac .. ei .. sunt experiente care . tzi dau satisfactie .. chiar daca . sunt umpic . cu risc . ))
PS _: in concluzie . weckendul . urmator am mers iar pe lac .. ei .. sunt experiente care . tzi dau satisfactie .. chiar daca . sunt umpic . cu risc . ))
- monicapop
- member
ei cu riscul ca sa ma repet . aer curat .. liniste .. relax . ( cind ai terminat de mintat tot
) si daca mai prinzi si ceva crap .. de ce nu .. ei nu fac parte . din aia care iarna nu ies pe lac din cauza frigului . vara din cauza ca e prea cald cind ploua din cauza ca se murdareste tot .. ei atunci cum am mai zis vindem tot si stam acasa pe forum ca sa vedem cine ce a prins (( ei . pescuitul asta cere multa pasiune si multa multa . rabdare de ce nu si multe sacrifici .
))
PS_: normal . multumesc sotului meu .. pt tot ceea ce am invatzat ))
))
PS_: normal . multumesc sotului meu .. pt tot ceea ce am invatzat ))