Crap.ro pune la dispozitia producatorilor romani de articole de pescuit la crap spatiu gratuit de prezentare.
Astfel, producatorii romani, atestati cu acte (firma, obiect de activitate) pot primi pana la 5 pagini gratuite de prezentare in cadrul siteului crap.ro.
Adersa va fi se forma: www.crap.ro /producator_roman.
Pentru a benficia de aceasta oferta trebuie sa trimiteti poze ale produselor, calitatea pozelor trebuie sa fie buna, nu se accepta poze neclare sau de slaba calitate, descrierile produselor si o descriere a firmei.
Orice alte detalii pe email: iliuta@crap.ro
Va astept.
[Super Oferta] Fabricat in Romania
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Iliuta Goean
- maniac
[Super Oferta] Fabricat in Romania
Ultima oară modificat 08 Apr 2006 16:22 de către Iliuta Goean, modificat de 2 ori în total.
Nu face ce nu-ti place!
Re: [Super Oferta] Fabricat in Romania
Eu nu pot ???Iliuta Goean scrie:Crap.ro pune la dispozitia producatorilor romani de articole de pescuit la crap spatiu gratuit de prezentare.
Astfel, producatorii romani, atestati cu acte (firma, obiect de activitate) pot primi pana la 5 pagini gratuite de prezentare in cadrul siteului crap.ro.
Adersa va fi se forma: www.crap.ro/producator_roman.
Pentru a benficia de aceasta oferta trebuie sa trimiteti poze ale produselor, calitatea pozelor trebuie sa fie buna, nu se accepta poze neclare sau de slaba calitate, descrierile produselor si o descriere a firmei.
Orice alte detalii pe email: iliuta@crap.ro
Va astept.
- Iliuta Goean
- maniac
- supercarpio
- junior member
-
Moose_master
- member
Pacat ca romanii sunt prea asupriti si supusi la prea multe biruri, ca altfel ar da clasa multor civilizatii superoccidentalizate.
Dar avand in vedere ca ne cam meritam soarta.....
Nu mai zic nimic ca sunt si eu roman indiferent ce-as face. Insa initiativa lu Ilie este chiar meseriasa.
Mi-ar placea sa vad cat mai multe firme romanesti de profil.
Stima
Moose
Dar avand in vedere ca ne cam meritam soarta.....
Nu mai zic nimic ca sunt si eu roman indiferent ce-as face. Insa initiativa lu Ilie este chiar meseriasa.
Mi-ar placea sa vad cat mai multe firme romanesti de profil.
Stima
Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
-
mirciulica
- junior member