Tilea Gabriel scrie:Unde-i celalalt ?
primul din poza are 14 kg si l-am mai prins odata anul trecut la 14,2 kg
a2a poza crapul oglinda are 19,4 kg, prinsi pe o balta aici la mine linga casa
ce pesti are balta asta dai pe spate frate , daca esti pe faza cand iti trage sa vezi cum da cu swingerul de lanseta cand pleaca nu-ti vine sa crezi , dupa ce ma intorc din franta(maine plec pt 7 zile

) am sa ma axez mult pe balta asta ca are niste pesti extraordinari , e o balta grea cu adancimi care variaza intre 6 m in mal (la 2m de mal maxim)si 18 m in mijloc cu foarte multa mancare naturala pt crap , nu are o densitate foarte mare de crapi dar cand prinzi un crap pe aceasta balta sigur nu are sub 10 kg , doar un singur crap a fost prins sub 10 kg si ala a fost un crap koi de 7,3 kg de o frumusete extraordinara si mai este un crap koi de 13kg prins anul trecut de un amic de al meu la fel de frumos , asa ca pina nu prind acesti crapi koi si restul de crapi pe aceasta balta nu ma las

, pe de o parte stiu ca am sa merg de multe ori aici fara sa prind dar cand prind e BINGO ce sa mai zic , e o balta pe care poti invata multe , am prieteni care au stat si cate o sap pe aceasta balta si nu au avut mai mult de 3-4 trasaturi in 7 zile

dar si eu ca si ei gandim la fel adica prefer sa prind 2 pesti de 15-16 kg (poate mai mari recordul este de 23 kg ) decat sa prind 50 de pesti de 7,8, 9 kg in 7 zile , cei mici prefer sa-i prind cand imi iau vacanta si merg pe balti private

ca nici asa nu-mi place adica sa-mi iau vacanta si sa merg pe balta de linga casa