franta 20-27 mai

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 11 Iun 2006 17:22

iata inca ceva poze dupa o sesie de 3 zile de pescuit :mrgreen: in care am prins 2 crapi , 14 kg si 19,4 kg
Imagine
Imagine
Imagine
si pestiiii :mrgreen: :mrgreen:
Imagine
Imagine

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 13 Iun 2006 18:17

Unde-i celalalt ?
Powered by two rods

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 16 Iun 2006 11:43

Tilea Gabriel scrie:Unde-i celalalt ?
primul din poza are 14 kg si l-am mai prins odata anul trecut la 14,2 kg
a2a poza crapul oglinda are 19,4 kg, prinsi pe o balta aici la mine linga casa :mrgreen:
ce pesti are balta asta dai pe spate frate , daca esti pe faza cand iti trage sa vezi cum da cu swingerul de lanseta cand pleaca nu-ti vine sa crezi , dupa ce ma intorc din franta(maine plec pt 7 zile :mrgreen: ) am sa ma axez mult pe balta asta ca are niste pesti extraordinari , e o balta grea cu adancimi care variaza intre 6 m in mal (la 2m de mal maxim)si 18 m in mijloc cu foarte multa mancare naturala pt crap , nu are o densitate foarte mare de crapi dar cand prinzi un crap pe aceasta balta sigur nu are sub 10 kg , doar un singur crap a fost prins sub 10 kg si ala a fost un crap koi de 7,3 kg de o frumusete extraordinara si mai este un crap koi de 13kg prins anul trecut de un amic de al meu la fel de frumos , asa ca pina nu prind acesti crapi koi si restul de crapi pe aceasta balta nu ma las :mrgreen: , pe de o parte stiu ca am sa merg de multe ori aici fara sa prind dar cand prind e BINGO ce sa mai zic , e o balta pe care poti invata multe , am prieteni care au stat si cate o sap pe aceasta balta si nu au avut mai mult de 3-4 trasaturi in 7 zile :shock: dar si eu ca si ei gandim la fel adica prefer sa prind 2 pesti de 15-16 kg (poate mai mari recordul este de 23 kg ) decat sa prind 50 de pesti de 7,8, 9 kg in 7 zile , cei mici prefer sa-i prind cand imi iau vacanta si merg pe balti private :mrgreen: ca nici asa nu-mi place adica sa-mi iau vacanta si sa merg pe balta de linga casa :mrgreen:

Scrie răspuns