SFAT
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
SFAT
iata ca dupa 1 an de asteptare si chin mai am o saptamana si plec spre tara am rezervat deja 1 saptamana la sulina in delta .ceea ce doresc sa stiu eventual de la membrii site-lui de prin zona sa imi recomande si mie niste locuri bune si eventual momeli si nade cu care sa REUSESC SI EU IN SFARSIT SA FAC O POZA SA O POSTEZ PE FORUM.de fapt 2 poze una la capturare si una la eliberare
bineanteles e vorba de un crap 
- Tilea Gabriel
- Moderator
Daca ajungi la Sulina,incearca sa afli unde este situata zona numita de localnici '' la ruptura '' ; pe harta canalului Sulina ar fi mila 19.5...locuri frumoase, pesti pe masura....fundul apei este usor accidentat,pietre, deci sa ai rezerve de plumbi si textile pentru monturi si carlige, bineinteles...un loc bun este pe malul satului Gorgova, mai exact, la iesirea din sat incepe un drum prin padure...unde se termina acel drum...sunt cateva locuri bune...foarte important este nivelul apei....acum cred ca este un pic cam mare....si fara aruncari lungi...in rest...crapul este educat la mamaliga...lansetele,in cazul in care nu stai langa ele...asigura-le