Amenajarea piscicola Lunca ( lacul Razelm )
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- tudorgabriel
- veteran
Amenajarea piscicola Lunca ( lacul Razelm )
Am fost saptamana trecuta pe amenajarea piscicola Lunca de langa Lacul Razelm,baieti este o bataie de joc,nu-ti ofera nimic administratorii,isi bat joc de tine,te trimit la pescuit pe niste locuri unde nu vei avea nici macar o trasatura,am fost la pomul laudat,va sfatuiesc sa nu calcati pe acolo 
- tudorgabriel
- veteran
anul trecut la inaugurarea amenajarii ( au chemat ziaristii,etc) au fost 3 echipe de pescarii pt asa zise demonstratii ( G.PETRILA+PARTENERUL;CIPICA +PARTENER ;ISTAICU+GEORGE) unde in 48 de ore fiecare a prins pe la 100 de kg de echipa (romanesc+ten)
au mai fost cunostinte de ale mele anul acesta si au luat cel mai mult ten , media pe la 3-4 kg , deci s-a prins.
pentru hotelul si restul de amenajarii pe care le-au ridicat acolo nu cred ca se preteaza sa plasuiasca , ci au interesul ca sa se prinda peste de oricine .
acum eu nu am apucat sa merg inca , asa ca ....
iulian staicu
au mai fost cunostinte de ale mele anul acesta si au luat cel mai mult ten , media pe la 3-4 kg , deci s-a prins.
pentru hotelul si restul de amenajarii pe care le-au ridicat acolo nu cred ca se preteaza sa plasuiasca , ci au interesul ca sa se prinda peste de oricine .
acum eu nu am apucat sa merg inca , asa ca ....
iulian staicu
- tudorgabriel
- veteran
Despre care bazin vorbesti Iulian
cel de C&R
mergi si ai sa vezi.In alta ordine de idei pe orice bazin piscicol serios exista un regulament scris sau esti informat despre regimul lacului si populatia de peste,despre locuri si....etc,aici iti iau banii si atat....informatii ....minciuni.Un pescar care merge pentru prima data la pescuit intrun loc necunoscut cred ca ar trebui sa fie informat corect despre ce se intampla pe acel lac altfel....risti ( ca administrator )sa il pierzi de client si in acelasi timp pierzi si alti posibili clienti care ar fi putut fi adusi de el,dar ....inca suntem in Romania unde minciuna este baza
Te salut
Te salut