va multumesc,atit d-voastra cit si celorlalti cunoscatori care au amabilitatea de a-mi indruma primii pasi in acest domeniu...
ptr a.mussaro,si nu numai...
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
ptr a.mussaro,si nu numai...
d-nule adriano,sint un nou utilizator al ac site si apreciez modestia si amabilitatea cu care raspundeti tuturor celor care va apeleaza.vreu sa specific ca sint un incepator in pescuitul la boiles si datorita faptului ca,in primul rind nu ma pricep sa mi le prepar singur,iar in al doilea rind nu prea am mult timp liber,am pescuit doar cu bile gata preparate(de nea victor
).totusi tentatia de a pregati propriile bile(chiar si dupa o reteta imprumutata) este f mare, ca dealtfel si satisfactia in cazul in care sint si "prinzatoare"...de aceea va rog,daca aceti rabdarea si timpul necesar bineinteles,sa imi imprumutati si mie o reteta de boiles "prinzatoare" pe lacul darvari(numai aici pescuiesc)si sa-mi explicati (PAS cu PAS) cum sa le prepar,adica...care este compozitia(care sint fainuri si cum se numesc,care sint aditivi si cum se numesc),cum se incepe prepararea...se bat ouale(cite oua?) si se aduga treptat fainurile(in ce ordine??) si aditivii.arome sau atractanti se folosesc? se pun in compozitie sau se pun dupa ce le fierbi???
va multumesc,atit d-voastra cit si celorlalti cunoscatori care au amabilitatea de a-mi indruma primii pasi in acest domeniu...
- Cristi-Mosharu
- member
.
Bala..pana acum la CE ai dat pe Darvari????
Pina incepe sa-ti explice Adriano totul de la A-Z incepe si citeste pe pagina principala www.crap.ro articolurile scrise de Iliuta si altii ex: Boilies de casa si daca nu intelegi ceva, te va ajuta Adriano sau altii mai depare
Scuza-ma daca eu nu scriu nimica despre Boilies...dar
Scuza-ma daca eu nu scriu nimica despre Boilies...dar
-
oanavictor
- veteran
@Bala
CINE CREZI CA HALESTE SI INGHITE VRAJEALA ASTA CU BILELE
EU VICTOR OANA DECLAR CA NU AM FACUT ,NU FAC SI NICI NU VOI FACE BILE PENTRU VANZARE NICIODATA .
SINGURELE BILE PE CARE LE COORDONEZ SUNT PENTRU PRIETENI SAU PENTRU MEMBRII CLUBULUI PELICANUL,DAR SI ATUNCI CEI CARE VOR BILE TREBUIE NEAPARAT SA LE MUNCEASCA SINGURI,SI SA-SI CUMPERE DE LA MAGAZIN ABSOLUT TOATE INGREDIENTELE .EU LE MAI SPUN CE SA PUNA ,CAT SA PUNA SI ORDINEA IN CARE SE PUN SI POATE LE MAI PUN CATE UN INGREDIENT SECRET FARA SA VADA CE ANUME .
ILIUTA TE ROG SA-L BANEZI PE ACEST AGITATOR
ASA CA MAESTRE BALA DATI NUMELE CORECT DACA VREI SA TI SE RASPUNDA SI NU MAI CREA DISCUTII CARE SE POT INTOARCE IMPOTRIVA TA CAND TI SE VA AFLA NUMELE :

CINE CREZI CA HALESTE SI INGHITE VRAJEALA ASTA CU BILELE
EU VICTOR OANA DECLAR CA NU AM FACUT ,NU FAC SI NICI NU VOI FACE BILE PENTRU VANZARE NICIODATA .
SINGURELE BILE PE CARE LE COORDONEZ SUNT PENTRU PRIETENI SAU PENTRU MEMBRII CLUBULUI PELICANUL,DAR SI ATUNCI CEI CARE VOR BILE TREBUIE NEAPARAT SA LE MUNCEASCA SINGURI,SI SA-SI CUMPERE DE LA MAGAZIN ABSOLUT TOATE INGREDIENTELE .EU LE MAI SPUN CE SA PUNA ,CAT SA PUNA SI ORDINEA IN CARE SE PUN SI POATE LE MAI PUN CATE UN INGREDIENT SECRET FARA SA VADA CE ANUME .
ILIUTA TE ROG SA-L BANEZI PE ACEST AGITATOR
ASA CA MAESTRE BALA DATI NUMELE CORECT DACA VREI SA TI SE RASPUNDA SI NU MAI CREA DISCUTII CARE SE POT INTOARCE IMPOTRIVA TA CAND TI SE VA AFLA NUMELE :
www.darvari.ro
Clubul de Pescuit Crap Pelicanul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!
Clubul de Pescuit Crap Pelicanul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!
d-nule victor ,imi cer scuze inca odata daca v-am creat neplaceri...credeti-ma pe cuvint de onoare ca va stimez f mult ptr tot ce ati facut si faceti in continuare ptr pescari(chiar si incepatori ca si mine) si nici un moment nu am vrut sa va denigrez in vreun fel...
in ceea ce priveste indentitatea mea...ma cunoasteti...dar o sa vin personal simbata sa ma treageti de urechi daca considerati ca e necesar....cum de altfel daca considerati ca este necesar sa fiu banat...ok,sincer ,nu vreau sa creez mai multa agitatie...
daca totul este ok si imi acceptati scuzele,va rog sa-mi trimiteti un mesaj
in ceea ce priveste indentitatea mea...ma cunoasteti...dar o sa vin personal simbata sa ma treageti de urechi daca considerati ca e necesar....cum de altfel daca considerati ca este necesar sa fiu banat...ok,sincer ,nu vreau sa creez mai multa agitatie...
daca totul este ok si imi acceptati scuzele,va rog sa-mi trimiteti un mesaj