sf. gheorghe

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
dinu anghel
junior member

sf. gheorghe

Mesaj de dinu anghel » 10 Aug 2006 21:33

plec luni la sf gheorghe.nu am mai fost in delta.va rog sa imi spuneti unde se poate pescui si unde si ce taxe tb achitate.repede va rog ca plec...

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 12 Aug 2006 00:04

pai aveti 2 variante... una ieftina, sa pescuiti pe canalul 6 adica cel din capatul satului (nu spre mare, directia opusa) unde am pescuit anul trecut si se poate prinde ceva crap dar mai mare de 3-4 kg n-am vazut, iar daca nu nadesti ai toate sansele sa nu-l vezi la fatza... era ceva curent pe canal, mai veneau si ceva balarii dar merge...
a doua varianta e sa plecati cu barca. vorbiti cu un localnic ceva si va duce vine sa va aduca. mie sincer mi-a cam fost frica sa nu am uite vreo saptamana la pescuit si deci am fost doar cu pers cunoscute cu barca...

c altceva ar mai trebui sa stiti... pe dunare nu era anu trecut nici un loc de pe care sa dai... pontoanele sunt private... rame negre gasesti pe la copiii aia p-akolo... la 2 mii bucata erau :) ieftin... cazare daca nu aveti aranjat, gasiti in port... cam asta e tot...

kred ca o sa va placa... nu neaparat datorita capturilor fantastice, ci a zonei care este superba, perfecta pt relaxare

distractie placuta

mocs
junior member

Mesaj de mocs » 12 Aug 2006 20:44

vis-a-vis de sat este un canal[garla Turceasca],care in general are peste,dar marunt[ciortan,somn,caras].Cu transportul cred ca te vei descurca,dar in privinta pestelui mare slabe sanse.Cine stie poate il prinzi la ''Anonimul'' :?:

mocs
junior member

Mesaj de mocs » 12 Aug 2006 20:44

vis-a-vis de sat este un canal[garla Turceasca],care in general are peste,dar marunt[ciortan,somn,caras].Cu transportul cred ca te vei descurca,dar in privinta pestelui mare slabe sanse.Cine stie poate il prinzi la ''Anonimul'' :?:

tudorgabriel
veteran

Mesaj de tudorgabriel » 13 Aug 2006 17:37

Nu pleca ca o sa-ti para rau ,tocmai am venit acum 2 ore de acolo,Dunarea este braga de tulbure,sanse mici ,am prins cativa ciortani si niste somotel,parerea mea sa astepti inca 3 sau 4 zile si apoi sa pleci.
Sunt locuri bune si pe brat,de la Nufarul la vale,sunt multe locuri bune si linistite ;-) ,nu trebuie sa mergi asa departe,dar fiecare face cum crede :-?
Fir intins :-)

dinu anghel
junior member

Mesaj de dinu anghel » 13 Aug 2006 21:57

oricum plec maine da stau 7 zile asa ca poate beau 3-4 zile acolo si apoi ma limpezesc in canal :lol:

dinu anghel
junior member

Mesaj de dinu anghel » 13 Aug 2006 21:58

mersi mult,o sa pun poze daca o sa am cu ce...

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 16 Aug 2006 14:33

cand e apa tulbure pe dunare se prinde peste in prostie pe canalul din capatul satului chiar unde se varsa el in dunare;) atunci e cel mai jmeker... vezi o linie si la stanga apa tulbure la dreapta limpede...sooper tare;)

Scrie răspuns