Pensiunea MATITA
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Pensiunea MATITA
Cine poate sa dea relatii despre aceasta ''Pensiune Matita" ?Care dintre d-voasrta a-ti avut placuta placere sau disperatul regret ca-ti fost acolo?Pun aceasta intrebare pentru a afla un posibil si real adevar.
Adrian T.
Adrian T.
- Iliuta Goean
- maniac
eu am fost si a fost o placere, de fapt cred ca in delta numai acolo voi mai merge
1. este cea mai buna, curata si serioasa cazare
2. cele mai bune servicii: pachet pentru pranz daca pleci la pescuit, barca cu motor de 15 CP in 4 tmpi (super silentioase), locuri de pescuit super (stiuca, avat, crap, somn), este un canal nadit de 5 ani cu boiliesuri, trage crapul in disperare in toata zona la boilies.
3. asigura drumul dus-intors cu salupa
4. pretul mi se pare ok pt conditiile acestea, 100E/ pereche/zi
anul asta intentionez sa merg cu fetita de 8 luni acolo.
1. este cea mai buna, curata si serioasa cazare
2. cele mai bune servicii: pachet pentru pranz daca pleci la pescuit, barca cu motor de 15 CP in 4 tmpi (super silentioase), locuri de pescuit super (stiuca, avat, crap, somn), este un canal nadit de 5 ani cu boiliesuri, trage crapul in disperare in toata zona la boilies.
3. asigura drumul dus-intors cu salupa
4. pretul mi se pare ok pt conditiile acestea, 100E/ pereche/zi
anul asta intentionez sa merg cu fetita de 8 luni acolo.
Nu face ce nu-ti place!
Pensiunea Matita
"Sarutmana" pentru informatie.Ce ma deranjeaza ? Faptul ca CRAPUL este pe POZITIA a treia, binenteles glumeam.Posibil sa calc acest loc.
Adrian T.
Adrian T.
- Iliuta Goean
- maniac
- Iliuta Goean
- maniac
Matita
Daca ar trebui sa alegi intre Matita si Rosu care ar fi optiunea ta Iliuta? Preturile sunt destul de..... la Matita, m-am interesat asupra acestui detaliu. Ce n-am inteles, cite persoane la barca pentru 4 Euro.
Adrian T.
Adrian T.