mai nu te aprinde asa ca n-ai de ce..n-am stiut ca vrei ceva gen trofeu..bine ca ti-au raspuns baietii..ca de la mine..gozo scrie:la carasel si regina balti sa dai tu la dragoiesti
BALTI,CAPTURI SI TAXE
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Re: roger
Mai Gozo , sa nu te superi pe baieti,ca nu-s rau intentionati,numa vezi tu ,forumul a traversat o perioada mai delicata in ultimul timp si dupa atita abstinenta era nevoie de o scinteie
. Ai auzit si tu de "omul potrivit la locul potrivit", ma tem ca in cazul tau a fost invers deci stai linistit si incearca sa te simti bine.
Fir Intins!!!
Fir Intins!!!
caraselul pestele romanului
eu zic ca discutam despre capturi adevarate nu despre carasei.
mai gozo am niste carmace de vinzare
,inteapa bine,i le-am imprumutat si lui Val cind a luat ale doua piese de 28 kg.
Radu Sima aka Dolphin
www.drcrap.ro
www.drcrap.ro
- Daniel Costache
- veteran
Mai Boss
nici buna ziua nici f..u-te-n c..r si deja te legi de menta oamenilor.
daca tot vrei si tu sa te afirmi pe acest forum, sa postezi ceva, macar lasa-ne menta in pace ca s-ar putea sa-ti frece tie ridichia altii mult mai tari in gura decat mine.
Pana una alta controleaza-te ca s-ar putea sa ramai banat si nici macar nu am vazut si noi ce-ti poate capu (sau ridichia)...
parerea mea
nici buna ziua nici f..u-te-n c..r si deja te legi de menta oamenilor.
daca tot vrei si tu sa te afirmi pe acest forum, sa postezi ceva, macar lasa-ne menta in pace ca s-ar putea sa-ti frece tie ridichia altii mult mai tari in gura decat mine.
Pana una alta controleaza-te ca s-ar putea sa ramai banat si nici macar nu am vazut si noi ce-ti poate capu (sau ridichia)...
parerea mea
Salutari din Miami
Gozo (rimeaza foarte bine cu numele cainelui meu pe care il cheama Bozo
) discutam despre pescuit, nu exclusiv despre capturi adevarate. Ca acestea sunt visul oricaruia dintre noi este altceva.
Boss iti recomand un link pentru a te docuMENTA.
http://www.mintrubbing.org/j7/

Boss iti recomand un link pentru a te docuMENTA.
http://www.mintrubbing.org/j7/
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu
Sun Tzu
Fratilor..parca sunteti tzatze! Adica muierile alea care stau pe sant si barfesc..ca sa nu se inteleaga altceva!!!!
www.xxx.ro/stationar