Arena

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Gigi Duru
junior member

Arena

Mesaj de Gigi Duru » 28 Aug 2004 09:51

Dragi forumisti,
Am deschis acest topic cu gandul de a clarifica unele neantelegeri. De aceea, ii rog pe toti aceea, dintre dumneavoastra, ce doresc ori se simt lezati, pt a imbunatati calitatea forumului, sa-si sustina parerile/ ideile, mai mult, ori mai putin contradictori, in aceasta sectiune. Astfel, cred eu, nu o sa mai fie cazul sa intervina gazda noastra, blocand/ inchizand topicuri.
Sustin in continuare ca blocarea topicurilor nu este solutia ideala/ potrivita.

In ceea ce ma priveste preferam sa-mi "dispara" postarile considerate nedemne de acest forum.

De altfel, daca-mi permiteti, tot pt a imbunatati forumul , as avea urmatoarea sugestie: un "motor de cautare/ selectare a datelor" ar usura foarte mult gasirea informatiei dorite. Ex : introduc "carlige" , iar rezultatul "afisarea tuturor mesajelor ce contin informatii cu referire la acesta" .

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 28 Aug 2004 13:10

draga gigi duru,

sincer iti spun si eu si liuta ne-am saturat sa ne certam cu fiecare in parte pentru regulamentul forumului samd
mesajele care nu corespund vor fi sterse, topicurile care degenereaza vor fi inchise

in alta ordine de idei
s-a creeat forumul Club Crap.ro unde pot posta linistiti numai cei a caror identitate este cunoscuta, netulburati de " pescarii virtuali " sau " de Internet " si ce sa vezi - liniste si pace
deci tot scandalul cu anonimii care ii inoportuneaza pe cunoscuti este o falsa problema, se vede clar
tot polemica aiurea e de baza

in rest, va urez succes in " Arena "

Gigi Duru
junior member

Mesaj de Gigi Duru » 28 Aug 2004 13:48

Ma simt nevoit si obligat in acelasi timp, sa va aduc la cunostinta urmatoarele:

- Nu am cu nimeni nimic de impartit, ca atat mai putin a la reprosa ceva.
- In interventile mele nu este vorba de orgoli, frustari, etc. Am avut intentia doar de a sublinia unele aspecte. Va stau la dispozitie pt "detali" .
- Cornel Rosioru, imi cer scuze pt neplacerile cauzate, rezultate in urma interventilor mele. Va rog sa le acceptati! Ideea era ca indiferent de caracterul, pozitia sociala, etc , pe balta toti sunteti O.K. - PESCARI ADEVARATI !! In compania voastra as pescui oricand as avea posibilitatea! Am vrut sa spulber "reticientele" tuturor acelora care inca le mai au!! Va salut si va rog inca o data scuzati-mi infantilitatea!
- Val, apreciez si te respect pt tot ce ai facut sau vei face pt aceasta comuniune. La fel, ca si altii, reprezinti ceva pt aceasta comunitate. Daca eu imi dau "gresit" cu parerea asupra unui lucru, ori trag o concluzie gresita e treaba mea (probabil! ) . Insa, prin renumele pe care tii l-ai castigat, implicandu-te, daca iei o decizie "gresita" afecteaza intreaga comuniune! De aceea, am insistat...
Nici mie nu-mi fac pacere genul acesta de mesaje: "Era o vorba Val : "cel mai destept cedeaza". Vezi ca poate unii asta urmaresc, sa te atate si sa te atraga in anumite "discutii". Au obsevat ca te abtii greu sa dai replica. Nu merita sa le dai atentie."
L-am ales pe acesta deoarece mi-a fost la indemana. Nu vreau sa-l necajesc pe autor!
Si-acum, sa ma explic. Am cautat "noutatea" din acest mesaj dar, nu am gasit-o! (poate mi-o aratati voi! ) Iti da sfaturi... te crede atat de "limitat" , incat sa nu poti trage singur o concluzie?! Putea sa ti-l trimita pe privat si-atunci nu era nici o problema, de parca acum ar fi... :) Ma ataca pe mine?! N-am sa-i dau satisfactie! (Sac! ) Ne intarata?! Nu are la ce! Deci, care-i rostul acestei postari? M-am oprit aici din comentat, pt a nu creea noi "divergente" .
Nu m-am legat niciodata de aspectul/ infatisarea nimanui. Cei ce fac acest lucru, excluzand forma de gluma, sunt... Nici nu merita sa-mi bat capul pt a-i cataloga!
Superficialitatea de care am pomenit reiese din postarile tale. Faci o afirmatie fara sa te documentezi, revii asupra ei, etc. Nu era necesar. (Parerea mea! ) Ai facut acest lucru din lehamite/ saturatie?!
Sa stii ca nu te condamn, oricare ar fi atitudinea ta.
Faptul ca doresti, ori nu, sa dai mana cu mine, e problema ta... Mie mi-a facut placere sa te cunos si de la distanta! (Cu toate ca al meu venit nu depaseste suta de euroi! ) Nu-s orgolios! (retine! )
In concluzie: nu aceea este "calea" pe care trebuie sa pasim! :))
Of, era sa uit! Nu m-am referit la tine, doar ai fost muza mea creatoare! :) Imi cer scuze daca l-am rebotezat ( reproducatorul la care intr-un mesaj faci referire. ) Am recitit-o astazi. Imi cer scuze fata de calitatea ei mediocra!
Pt tine am incercat o retusare:
Pescarul

Geme ploaia, vantul sufla
Pe pescar, de mi-l usuca.

Pentru a-i face poza
Reproducatorului Costica,
Mulineaza-ntruna
C-o lanseta-n mana,
Juniorul!

Norul trece, soarele rasare
Mangaindu-l gales
Pentru a nu-i dispare
Zambetul de incantare!

La un ceas, de la-ntamplare
Cauta cu disperare
Ceva, ce nici macar
In amintire n-are.

Sper sa-ti faca placere s-o reciti! :)))

- Dan Radulescu, Sincer regret cele intamplate! De aceea, va rog sa ma scoateti/ stergeti din baza de date, impreuna cu postarile mele.
Va multumesc pt tot si va rog sa ma scuzati pt tot!

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 28 Aug 2004 14:24

eu nu m-am prins inca care este problema sau cu cine te certi :lol:
dar avem timp destul

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 28 Aug 2004 18:45

Dle Dan se pare ca pierdeti din vedere urmatoarele lucruri: faptul ca unii dintre noi folosim pseudonime nu pt a ne ascunde identitatea cu scopul de a parea altceva decat suntem si faptul ca atata timp cat primiti in cadrul forumului privat oameni care se pare ca sunt mai buni la "rupt picioare" decat la traiul printre oameni , nu vad de ce mi-as dezvalui identitatea! Ca intr-adevar atunci cand faci o afirmatie nu este tocmai corect sa te ascunzi in spatele unui pseudonim , este perfect adevarat! Dar daca fac afirmatia corecta, sau pe care eu o consider corecta (dreptul la opinie) si vreun grande se gaseste sa ma ameninte , nu imi place! Asa ca domnilor moderatori , ce vreti voi sa faceti nu prea are nici capat, nici coada! Ganditi-va cum ar fi un ziar in care toti ziaristi ar scrie cu numele reale?! Cine ar mai scrie despre politicieni? www.xxx.ro/crap
Ultima oară modificat 25 Sep 2012 13:15 de către caaron, modificat 1 dată în total.

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 28 Aug 2004 21:10

caaron mi se pare ca nu prea ai urmarit discutiile in ultima vreme
eu am fost printre putinii care nu am avut nimic importiva " anonimilor ", in conditiile in care se discuta civilizat
si pentru ca am fost " trimis " de cateva ori pe site-ul de rapitori, ca nu prea ma pricep la " carp fishermen ", as recomanda
o vizita pe forumul http://www.rapitori.ro , unde in peste 3500 de mesaje postate in 6 luni, cu autori anonimi, nu a existat nici macar o singura cearta, si nu s-a sters niciodata nici un mesaj
deci pe mine nu ai ce sa ma convingi

pe de alta parte, forumul club crap.ro se doreste a fi oarecum altceva fata de un forum normal, si anume un loc unde se pot schimba idei cu alte persoane care sunt cunoscute
este normal pentru un " club "

SF
senior member

Mesaj de SF » 29 Aug 2004 12:45

Treaba asta voiam sa o recomand si eu, adica cine doreste sa arunce o privire pe forumul rapitorilor, pentru comparatie, doar pentru comparatie.

Fir Intins !!!

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 29 Aug 2004 14:56

@ Gigi Duru

- doua chestii vreau sa lamuresc din postarea ta :

1. eu am venit la Peris pentru 20 minute - timp in care nu am vazut decit cortul lui Gigi Duru si m-am amuzat cu baietii despre "duritatea" fizicului tau ( la modul absolut prietenesc - si fara nici un misto !! - daca asta te-a deranjat imi cer sincer scuze) ) Nu aveam cum sa te salut - pentru ca asa cum eu m-am dus la Carpkiller si m-am recomandat - pur si simplu nu te-am vazut ! Mi-ar fi facut sincera placere sa te cunosc - dar nu ma pot duce la usa cortului cuiva si sa ma bag in seama singur .
2. chestia cu venitul lunar - nu inteleg unde se potriveste !! Ce legatura are ?! A devenit un soi de leit motiv al acestui Forum - si ma repet pentru a nus tiu cita oare . NU SUNT BOGAT !!
Restul postarii tale - e parerea ta si o respect - de aceea nu polemizez pentru ca subiectul nu exista .

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 29 Aug 2004 22:02

Durule, de fapt pe cine te-ai suparat?
Noi am apreciat efortul tau de a veni la intilnire. Asa ca nu inteleg nimic.
Cornel Rosioru
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA.
www.crapmania.ro

Scrie răspuns