buzatii fara buze!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 29 Iun 2005 15:17

carprom scrie:Ai dreptate Daniele, dar totusi cred ca ceva este. Daca intepi la un om,ciine pisica sau chiar la un animal salbatic un cirlig in buza si tragi, cred ca vine ca si mielul, pe cind un peste se zbate atita.... oare si de frica ?
Acest subiect va ramine discutabil
:D :D :D
Asta-i atat de criminala incat rad de unul singur pe aici. Exceptional!

ps.Te asigur ca daca-mi faci mie :P asa ceva, nu vin. :wink: Deloc :!:

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 29 Iun 2005 15:26

Gica, daca te uiti in Galeria mea de poze, vezi un cirlig intr-un deget. In momentul in care mia intrat in deget, am luat clestele i-am taiat ochiul si am vrut sal imping mai departe pina ce iasa din nou. Doar atit iti spun : m-am ***** pe mine de durere si m-am dus sa mil scoata in spital

Scuzati de expresie, dar ..... :lol:

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 29 Iun 2005 15:30

Daca presimteai ca te face unu la frigare iti spun eu ca trageai de ac pana iti rupeai carnea si tot scapai.
Pe de alta parte, stiu ca doare. Si mie mi-a intrat un ac in deget insa eu n-am facut pe chirurgul, am largit, o mama!!!, gaura de intrare si l-am scos.
Unui amic i-a intrat un ac in ... nas!

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 29 Iun 2005 15:36

Gica Chioru scrie: Unui amic i-a intrat un ac in ... nas!
In nas sau ureche nu cred ca doare chiar asa. La 17 ani am vrut si eu cercel in ureche, si ptr. curaj am baut o sticla de Cocnac, iar colecul mia facut gaura cu acul de cusut. Deci am avut si eu "singe rece" :mrgreen:

XquiZZiT
senior member

Mesaj de XquiZZiT » 29 Iun 2005 15:36

@carprom

shi daca te trageam de carlig inspre mine, pun pariu ca veneai ca mieluselu!!! :lol: :lol: :lol: :lol: nu shtiu cum ai fi reactzionat cand ai fi vazut malu...

eu am auzit ceva legat de sistemul nervos, cam slab dezvoltat, mai ales in zonele periferice, adica lipsa de receptori de durere, shi ca aceshtia ar mai bine dezvoltatzi doar in zona coloanei vertebrale, parca asha imi amintesc eu de la orele de zoologie din clasa a X-a. probabil vreun profesor de biologie ne-ar spune mai multe.
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 29 Iun 2005 15:40

Eu cred ca-l doare si pe peste. :D
Insa la panica aia nu mai conteaza daca este vorba de durere ... :wink:

Frati-miu a prins o ... gaina pe cand avea 4-5 ani. Nici pomeneala de mielusel la gaina aia. A rupt ... forfacul.

florin plesu
member

Mesaj de florin plesu » 29 Iun 2005 20:22

da ce fratilor asha se pune problema? sa ne tregem de buze cu carlige marimea 1?? :lol: :lol:

carp brigade
junior member

Mesaj de carp brigade » 29 Iun 2005 20:42

Pe porc n-ul doare ritul,desi scormoneste in cotetele de ciment pe care cu anii le strica :D .Daca pe Domnul crap l-ar durea :x n-ar dura un drill minute...uneori chiar multe! :wink:
Vrei sa fi o zi fericit, atunci imbatate!
Vrei sa fi un an fericit,atunci casatorestete!!
Vrei sa fi toata viata fericit,dute la pescuit!!!

cristinel
member

Mesaj de cristinel » 29 Iun 2005 21:14

carprom scrie:Gica, daca te uiti in Galeria mea de poze, vezi un cirlig intr-un deget. In momentul in care mia intrat in deget, am luat clestele i-am taiat ochiul si am vrut sal imping mai departe pina ce iasa din nou. Doar atit iti spun : m-am ***** pe mine de durere si m-am dus sa mil scoata in spital

Scuzati de expresie, dar ..... :lol:
mie mi-a intrat cirlig nr 2 prin buricul degetului si a iesit pe linga unghie(astazi).am taiat firul,l-am scos,am bandajat cu o fisie de prosop(foarte strins) si in 2 ore a trecut singerarea.nu am plins de rusine,cu toate ca innebuneam de "PLACERE"

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 29 Iun 2005 21:42

Ai avut noroc ca a iesit macar putin. Altfel....

Scrie răspuns