Draga Andrei , ma gandesc ca sa referit la faptul ca unii patroni au obiceiul sa scada nivelul apei atunci cand se asteapta la multi pescari pe balta ceea ce dauneaza activitatii noastre pescaresti
Zile potrivite pentru pescuit la crap in noiembrie
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Tilea Gabriel
- Moderator
- Tilea Gabriel
- Moderator
La Vladimirescu trebuie sa pletesti intrarea, 25 lei, si pestele care-l prinzi (1 kg este inclus in 25 lei de la intrare). Cel mai mare exemplar pe care l-am prins a fost un crap oglinda de 5.400 kg. Are suprafata unui teren de fotbal si o adancime de aproximativ 2m.
La Cicir am prins exemplare de 2-3 kg intr-o zi, iar in alta nici n-a muscat. Iti trebuie permis. Balta a fost populata, acum doi ani, cu crap, caras si platica. Balta este o balastiera dezafectata cu o suprafata de aproximativ 3-4ha. Nu stiu ce adancime are.
La Cicir am prins exemplare de 2-3 kg intr-o zi, iar in alta nici n-a muscat. Iti trebuie permis. Balta a fost populata, acum doi ani, cu crap, caras si platica. Balta este o balastiera dezafectata cu o suprafata de aproximativ 3-4ha. Nu stiu ce adancime are.
- Tilea Gabriel
- Moderator
- carpkiller
- veteran
@andrey
Vorbeam despre Darvari. Partide la fel de bune am avut si la Peris, dar acum este inchisa pana in primavara.Anul asta am pescuit cu home made si BFM
Umbla la apa = (pe scurt) creste sau scade nivelul apei, iar pestele se plimba, deci nu sta sa manance.
Cea mai mare aberatie pe care am vazut-o este soda caustic in apa, ce-i drept si-a atins scopul, pestele nu mai tragea, dar pluteau strapazanii morti la suprafata de.......
Vorbeam despre Darvari. Partide la fel de bune am avut si la Peris, dar acum este inchisa pana in primavara.Anul asta am pescuit cu home made si BFM
Umbla la apa = (pe scurt) creste sau scade nivelul apei, iar pestele se plimba, deci nu sta sa manance.
Cea mai mare aberatie pe care am vazut-o este soda caustic in apa, ce-i drept si-a atins scopul, pestele nu mai tragea, dar pluteau strapazanii morti la suprafata de.......
- mihai pompiliu
- member