Vantul
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
R....
ALBERT IESTI CUMV SI TU VREUN PROFESOR DE GRAMATICA
SAU ASA ITI PLACE TIE SA TEBAGI IN SEAMA CA SI CHILOTI IN ........
NAM STIUT CA SINTEM LA ORE DE GRAMATICA

R....
SCUZE POATE AM GRESIT....DOM.PROFESOR
IESTI CUMVA PE POST DE SUPRAVEGHETOR

- tudor oprescu
- Moderator
Re: R....
Auz bre...nush ce te ataci in halul asta.Eu ti-am dat un sfat si-atat.De gresit gresesti la fiecare postare, asta-i destul de evident pt. oricine are pic de cultura generala si minime cunostinte de limba romana.Nu tre' sa-ti ceri scuze, alea n-ajuta la nimic.Incearca doar sa te aduni putin inainte de-a apasa tasele alea si poate devii mai..lizibil:-)Nu zice nimeni sa ai un limbaj elevat, da' nici sa scrii ca si un kârgâstânez nu e ok.Sper ca ai inteles ce incerc sa-ti transmit.daca nu, use google sau intreaba..nu e o rusine sa nu stii, chiar si limba romana se poate invata..vointa sa fieticu scrie:SCUZE POATE AM GRESIT.
Fire intinse.
- Dan Pop-Coman
- veteran
Vantul are o importanta foarte mare in pescuit :valurile care se formeaza cu ajutorul vantului oxigeneaza apa,sparg oglinda apei si reduc vizibilitatea in apa. Pestii se simt in siguranta si se hranesc cu mai multa incredere.Valurile care lovesc in maluri dizloca din acestea particule care pot contine diferite larve si seminte.Tulbura apa,iar o apa tulbure atrage crapul daca acesta este pe aproape.
- Cucu Ionel
- senior member
- Tilea Gabriel
- Moderator