"Crap 4EVER"- 10-12 Septebrie -Regulament + Anunt

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
caaron
veteran

Mesaj de caaron » 31 Aug 2004 19:56

:D

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 31 Aug 2004 20:14

Cezare tata - daca poporul a hotarit asa - pot sa fac vizitele si inainte de concurs si dupa . Nu cred ca trebuiesc facute musai in timpul concursului . Stai fara grija ca nu o sa stric eu concursul ! :lol: :lol:

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 31 Aug 2004 20:17

Te dai bine cu sefu' ? !!!!!!!!
Cornel Rosioru
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA.
www.crapmania.ro

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 31 Aug 2004 21:19

Nu ma dau - stie si Cezar parerea mea si o stii si tu - cu privire la iesitul din stand . Dar nu o sa p....s impotriva vintului - pina la urma depinde de arbitrii - nu depinde nici de Cezar , nici de mine si nici de tine :lol: :lol:

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 01 Sep 2004 07:46

:lol: :lol: Am glumit. stiu ca este un concurs si ca orice concurs are regulile lui, care trebuie respectate. Deci, ma supun regulilor.

al. trentea
junior member

Mesaj de al. trentea » 03 Sep 2004 10:15

Participantilor la concursul "Crap 4Ever" , le adresam urmatoarea rugaminte:
Avand in vedere ca sunt destule echipe ai caror membrii sunt in relatii prietenesti, va rugam sa limitati deplasarile pe malul apei. Nu va fi un arbitraj rigid, insa va fi unul in spiritul regulamentului. Va fi desigur si momentul placut, cand impreuna la un mititel si o bere vom sta de vorba pe indelete...
In privinta iluminatului pe timpul noptii, as vrea fac urmatoarea precizare: nu se va permite utilizarea de lampi sau lanterne puternice, ci doar a lampilor de frunte, si a celor de cort de putere mica, (fie ele electrice sau cu carbid). Orientarea masinilor cu farurile spre apa este de asemenea interzisa.
Pentru a evita unele neintelegeri privind incalcarea zonei de plasare a monturilor rezervate fiecarui stand, este bine sa aveti in dotare o lanseta cu marker. Abitrul in al carui sector va veti afla va verifica delimitarea corecta. Insa speram sa nu se inregistreze neintelegeri in aceasta privinta, si fiecare echipa sa lanseze corect, in spatiul rezervat.

Va multumim

al. trentea

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 03 Sep 2004 10:43

As propune ca orice lampa in afara celei de cap sa NU fie folosita decit in cort. Asa spun toate regulamentele. Acast concurs a crescut in valoare o data cu participare unor echipe f. tari. Asa ca si interesul nostru, al concurentilor este altul. Eu cel putin tmi doresc liniste si cit mai putina lumina noaptea.
MULTUMESC

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 03 Sep 2004 11:07

La sugestia Dvs. am subliniat in regulament acest aspect.
Va multumim
Second BEST is FIRST loser

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 03 Sep 2004 11:20

Va multumesc pt. intelegere.

al. trentea
junior member

Mesaj de al. trentea » 03 Sep 2004 14:54

Totusi ma gandesc sa permitem o lampa cu lumina slaba montata in fatza cortului, pentru ca pescarii sa poata servi cina si sa bea un suc sau o bere, fara sa fie nevoiti sa poarte lampile de frunte. Ziua s-a scurtat, si la ora 20 deja e intuneric. Ramane ca membrii Comitetului de Organizare sa decida, iar noi, in calitate de arbitri, vom aplica intocmai regulamentul si hotarirea pe care o vor lua.

Multumesc si eu,

al. trentea

Scrie răspuns