La crap in ... reviste

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 01 Iul 2005 13:52

Incerc sa am si eu o umila parere.
Rasfoind arhiva forumului am dat peste acest topic foarte vechi care eu unul sunt convins ca ar trebui dezbatut din nou la aceasta data.
Nu sunt un vechi pescar la crap ( doar un an exclusiv). Inca nu am un partener in acest tip de pescuit (doar sotzia) si din discutziile cu prietenii mei care nu sunt adeptzii acestui fel de pescuit imi dau seama ca este foarte greu sa pui pe picioare o revista specializata in carpfishing. Poate ca revista s-ar vinde, poate ca nu. Dar trebuie intii de toate facuta o educatzie in sistem C&R. Patronii baltzilor sa le populeze si sa impuna niste reguli. In afara de imprejmiirile Bucurestiului nu stiu sa fie baltzi cu mult peste , ce sa mai spun ca este si mare ( in 2003 am informatzii ca s-au adunat o groaza de crapi mari din baltzile din mures si cluj si s-au dus in Sarulesti). Daca nu ai partenerul de lupta dl Crap cum sa te apuci de carpfishig ?; cum sa te apuci sa-ti faci bile daca nu stii cum?De unde itzi procuri nada cind magazinele nu au mai nimic pentru asta, nu se pricep in carpfishig?
Pentru noi totzi cu acest microb in singe este o delectare sa citim un tim preisley sau chiar pe Vlad ( cu explicatii extrem de bune).
De ce nu s-ar incerca o revista trimestriala sau in cel mai rau caz chiar m-asi bucura daca asi putea cumpara Carpworld din Romania. Ar fi greu ?? Multzi dintre noi nu au invatzat numai limba rusa, nu?????

Kulcsar Laszlo
Site editor

Mesaj de Kulcsar Laszlo » 01 Iul 2005 13:57

E si o chestie cu o editie trimestriala. De ce nu se poate cumpara revistele de crap din occident? Cred ca la ce pret ar ajunge nu prea s-ar incumeta cineva sa le cumpere.

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 01 Iul 2005 14:00

Nu cred ca au un pret foarte mare . Cum se scria mai sus au si foarte multa reclama si sigur sunt sponsorizate de firmele producatoare.
S-ar putea face un test. Nu cred ca asa ceva implica o mare investitzie.

HackBv
member

......

Mesaj de HackBv » 16 Sep 2005 09:37

In mare am citit cam ce sa scris pe aici este interesant dar pe nimeni nu am auzit sa propuna ceva.
Eu zic ca o revista numai despre crap ar fi foarte buna dar faceti un calcul simplu si vedeti cam cat ar ajunge numai tiparirea acestei reviste sa zicem ca ai capta catziva clienti fideli si ai avea shi cateva firme care sa isi faca reclama la tine in revista dar ori cum ar fi mult prea greu sa lansezi o revista noua.
Eu cred ca daca catziva din oameni depe acest site sar apuca de scris articole ar putea fi transmise in format pdf pe e-mailul fiecarui membru al acestui forum si ar fi toata lumea multzumita daca va tenteaza ideea si sunteti interesati contactatima ca eu va ajut cu tot ce aveti nevoie legat de internet si de programare. Mult succes si poate facem ceva frumos :)

Kulcsar Laszlo
Site editor

Mesaj de Kulcsar Laszlo » 16 Sep 2005 21:36

HackBv

Sunt total de acor cu tine, dar nu este nevoie de articole in format pdf. Unii nu se vor descurca, sunt sigur de acest lucru. Scrieti articole, si postatile pe site.

HackBv
member

....

Mesaj de HackBv » 16 Sep 2005 21:45

si asa este ok eu am dat doar o idee dar trebuie sa se hotarasca sa sefaca o echipa constanta care sa scrie articolele shi dupa aceea cineva sa le redacteze shi sa le bage pe site

Kulcsar Laszlo
Site editor

Mesaj de Kulcsar Laszlo » 16 Sep 2005 21:48

Zici tu ceva cu echipa!!!!

HackBv
member

....

Mesaj de HackBv » 16 Sep 2005 21:54

pai eu unul asa cred ca ar fi ok mai ales cei care sunt mai vechi in domeniu ar trebui sa scrie articolele importante dar sa fie shi ei deacord eu voi mai vb cu catziva shi voi vedea ce se mai hotarashte

Kulcsar Laszlo
Site editor

Mesaj de Kulcsar Laszlo » 17 Sep 2005 12:34

Dar nu toti marii pescari de crap sunt si buni autori. Fara suparare!

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 18 Sep 2005 11:52

Corect. Sunt multi pescari care ar avea ceva de spus, dar nu au talent ziaristic.
Tot adevarat este si faptul ca revistele nu au atitia redactori sa se poata ocupa de interviuri.
Si atunci....... :?:

Scrie răspuns