Ce face provincia ????
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Val , nu este vorba numai de preocupare( ca dovada ca la concursurile de la PERIS am fost 2 echipe din Constanta si mi-am propus ca in doua saptamini sa merg la un pescuit la PERIS cu insotitorii ) ,dar problema majora este locurile de pescuit care sa contina si peste( aspect pe care prea putin il putem influenta , dar care este determinant in experienta si testarea boilisurilor ) si lipsa materialelor specifice la magazinele de specialitate din Constanta ( de exemplu am cautat chiar la distribuitorul GIPO un simplu Robin Red si nu au auzit de asa ceva , chiar m-au lamurit ca tot la mamaliga este mai bine ).
in alta ordine de idei un concurs gen calificari Hobaia , presupune si timp disponibil pe linga dotarea necesara , cind am venit in septembrie la Peris am plecat din Constanta la ora 1 , fata de voi care probabil ati plecat la ora 5 dimineata , conteaza sa sti .
iulian
in alta ordine de idei un concurs gen calificari Hobaia , presupune si timp disponibil pe linga dotarea necesara , cind am venit in septembrie la Peris am plecat din Constanta la ora 1 , fata de voi care probabil ati plecat la ora 5 dimineata , conteaza sa sti .
iulian
-
- veteran
Iuliane , cind te-oi duce la Peris sa-mi zici si mie . Poate vin si eu ! In alta ordine de idei - tu faci parte din noul val - oameni care se intereseaza si accepta provocarea competitiilor . Pentru asta trebuie sa vii la Bucuresti - dar si eu iti promit ca am sa vin la prima Cupa a Dobrogei care se va organiza la voi in judet ! Mizez pe tine sau pe Daniel ca o sa ma anuntati cind o fii cazul !
PS - daca iti mentii interesul - sunt sigur ca la anul ne vedem la preselectii la lot ! In alta ordine de idei - poate explici tu pe site - mai bine ca mine - cum percepi tu stresul de concurs . Cum ti se pare activitatea echipelor concurente - strategii de urmat - etc . Poti spune ca in 2004 ai acumulat o experienta in acest sens . Asta pentru a lamuri - de la cineva neutru - cum e o participare la un concurs !
PS - daca iti mentii interesul - sunt sigur ca la anul ne vedem la preselectii la lot ! In alta ordine de idei - poate explici tu pe site - mai bine ca mine - cum percepi tu stresul de concurs . Cum ti se pare activitatea echipelor concurente - strategii de urmat - etc . Poti spune ca in 2004 ai acumulat o experienta in acest sens . Asta pentru a lamuri - de la cineva neutru - cum e o participare la un concurs !
-
- veteran
-
- member
Apropos de asta am vazut pe un site sarbesc un calendar competitional bine facut. S-ar putea realiza asa ceva si pe acest site. Astfel, cine vrea sa organizeze un concurs se uita la calendarul asta, vede ce zile sunt libere, stabileste data si anunta administratorul site-ului sa bage concursul in calendar. Utilizatorii site-ului pot vedea un calendar cu toate lunile si zilele anului pe care sa fie marcate in culori zilele de concurs iar separat trecuta o lista a concursurilor.
-
- veteran
-
- veteran
P.S. Luna asta de exemlu, este ultimul concurs din calendar. Pe 12 octombrie Boiliesmania, pe Tincabesti. In concurs in care se folosesc numai boiliesuri. E poate cel mai tare concurs. Aici se aduna cei ce au participat de-a lungul sezonului la competitii. Un adevarat turnir, in care fiecare vrea sa-si ia revansa. Se tine asa tirziu pt. a putea participa si lotul national.
concluzii:
- in provincie nu exista piste de concurs pentru ca nimeni nu e curios sa amenajeze asa ceva.
- competitia in pescuit ca si in orice alt sport implica multe sacrificii.multi bat doar din gura dar nu doresc sau nu pot sa faca aceste sacrificii.
- in provincie nu exista magazine specializate cu produse pentru pescuitul crapului.
- problema banilor.chiar daca iar voi fi hulit ca deschid acesta problema adevarul e ca nu poti fi pescar de competitie fara sa dispui de anumite fonduri.caci altfel e ca si cum ai alerga in formula 1 cu o dacie (poate fi logan daca vreti).
- in provincie nu exista piste de concurs pentru ca nimeni nu e curios sa amenajeze asa ceva.
- competitia in pescuit ca si in orice alt sport implica multe sacrificii.multi bat doar din gura dar nu doresc sau nu pot sa faca aceste sacrificii.
- in provincie nu exista magazine specializate cu produse pentru pescuitul crapului.
- problema banilor.chiar daca iar voi fi hulit ca deschid acesta problema adevarul e ca nu poti fi pescar de competitie fara sa dispui de anumite fonduri.caci altfel e ca si cum ai alerga in formula 1 cu o dacie (poate fi logan daca vreti).
-
- veteran