Chiar a cazut recordul mondial???

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 07 Iul 2005 08:28

mirceas scrie: - ai condus fara centura? pac amenda! suma: (zi-mi Bruno cat mai e ca nu mai stiu)
Acum 2 saptamini m-am dus doar sa-mi cumpar Tigari cam 500 m de casa. Inaintea magazinului faceau control, eu fara permis la mine si fara centura pusa, m-au taxat cu 40€. Scumpe tigari au fost alea
:cry:

Mindru Viorel
member

Mesaj de Mindru Viorel » 07 Iul 2005 10:18

Lasa-te de fumat. :wink:

nelubalaj
member

Mesaj de nelubalaj » 07 Iul 2005 15:34

[quote="carprom
Acum 2 saptamini m-am dus doar sa-mi cumpar Tigari cam 500 m de casa.
:cry:[/quote]
Vezi ca te ingrasi :lol: :lol: :lol:
Nelu B.

carp brigade
junior member

Mesaj de carp brigade » 07 Iul 2005 19:22

Bruno
Ai avut intradevar un drum lung... :lol:
N-ai automat de tigari mai aproape? :shock: Sau n-ai avut Kleingeld la indemina? :roll:
Eu de exemplu platesc lunar minimum 120 euroi pentru parkare nepermisa :evil: ...locuiesc linga un spital municipal cu peste 2.000 de angajati care nu au capacitate completa de parkare, asa ca Personalul parcheaza pe strazile din apropiere iar locuitorii zonei nu mai gasesc nimic liber.Iar primaria trimite zilnic dimineata si seara Politessele sa imparta amenzi... :evil:
Vrei sa fi o zi fericit, atunci imbatate!
Vrei sa fi un an fericit,atunci casatorestete!!
Vrei sa fi toata viata fericit,dute la pescuit!!!

florin plesu
member

Mesaj de florin plesu » 07 Iul 2005 20:29

carprom
se pare ca politia din germania e mai romanizata....lol eu am patit sa-mi bata in geam la mashina ( politaiul fiind pe motocicleta ) shi sa ma invite sa-mi pun centura! sau alta faza! intr-o zi am imprumutat o mashina de la munca shi nu aveam nici un act la mine! culmea am mai intrat shi pe o strada unde era interzis ........unde era shi un filtru.........care era scopul politishtilor??? venea la fiecare in parte la mashinile parcate in linie ashteptand amenda shi intreba.....INTORCI? eu zic....da! PAI ASHA MA GANDEAM SHI EU! atunci am facut legatura......vrei sa treci inainte...plateshti...intorci scapi basma curata! :lol: :lol: shi sa mai urashti gaborii!!! asha gabori...>>>>>.......!!

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 08 Iul 2005 09:54

500 m, ii faca pe jos doar la pescuit cu caratul, acolo slabesc la venire 3 kg si la plecare 2 kg. Ca sa-mi pot mentine greutatea de 80 kg, ma duc in oras si 200m cu masina :lol: , noi aici avem noroc ca este ieftina benzina :evil: :mrgreen:

nelubalaj
member

Mesaj de nelubalaj » 08 Iul 2005 15:49

Comodule :lol: :lol: :lol:
Nelu B.

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 08 Iul 2005 16:54

Salut baieti , hai sa ne intoarcem la recorduri , am fost de curand la o balta in Caras Severin ( Varadia ) , am reusit intr-o zi 11 capturi intre 5,5 si 8 Kg si sunt mai mult decat sigur ca avem acolo si crapi de record mondial (cel mai mare prins de mine =19,1kg) .Din pacate balta e plina de agataturi , dar am auzit promisiuni pt. la toamna cum ar putea muta tot pestele intr-un lac mai mare in interiorul aceluiasi complex de balti .Poate va fac vreo surpriza :D

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 08 Iul 2005 16:59

Au acolo si o balta mai mica plina cu reproducatori ce trec ( unii ) si de 30 kg pe care vor sa-i mute daca reusesc sa refaca balta de care va vorbeam .

nelubalaj
member

Mesaj de nelubalaj » 08 Iul 2005 18:35

Toata stima pt. acel administrator.
Cu recordul sa te auda cel de sus :lol: :lol: :lol:
Nelu B.

Scrie răspuns