Revista de pescuit la crap?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
dan volcescu
- junior member
REVISTA DE CRAP
pot sa-mi dau si eu cu parerea ?? nu cred ca va deranjeaza.... nu?? o revista de crap , specializata in pescuitul crapului ar interesa doar o parte din pescari dar daca s-ar icerca formarea unui club ceva gen acest forum de pescari de crap atunci s-ar putea face revista doar pt mmembrii clubului care vor plati abonamente si citeva exemplare la citeva magazine de specialitate din toata tara ca o sondare a pietii si in functie de cerere se face si oferta in concluzie cei ce vor vrea revista se vor putea inscri in club si vor de veni abonati , bine asta e parerea mea de a sonda piata dar ar trebui incercat din multe idei proaste se poate ivi o parere buna .E misto ideea unei reviste multa bafta, FIR INTINS
indiferent de cine esti,unde esti si de ce faci TREBUIE SA FII SI SA RAMAI OM
Uite, au trecut aproape doi ani de zile de cand se discutau chestiile astea, s-a schimbat oare ceva pe piata noastra, ca daca te uiti la numarul de concursuri si de echipe inscrise, ai zice ca numarul pescarilor specializati de crap a crescut simtitor. O fi timpul???
Weekend placut tuturor si fir intins !!
Weekend placut tuturor si fir intins !!
EFM
Carping Club
Carping Club