Ce face provincia ????

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Daniel Costache
veteran

Mesaj de Daniel Costache » 02 Oct 2004 13:55

pentru a organiza un concus iti trebuie in prumul rand o pista care sa ofere conditii echitabile participantilor. In tot judetul nu exista un lac sau o balta administrata corespunzator si in consecinta nu exista nici trofee dar ce este cel mai rau este faptul ca nu exista densitate. Ma bucura totusi ca cei care au concesionat Ghiolul mare (balta de pe marginea statiunii Mamaia) sunt preocupati de repopulare (personal am prins in cateva randuri in partide scurte de 3-4 ore cate 3-4 bucati in jur la 3kg fara sa fi nadit nici macar o racheta de pelete). Imi pun mari sperante in aceasta balta si de aceea cred ca in 2-3 ani va fi la inaltimea unui concurs, macar zonal, de pescuit. Pana atunci vom bate drumul pana spre Bucuresti macar ca vizitatori daca nu si ca participanti.
Salutari din Miami

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 03 Oct 2004 11:54

O pista de concurs nu trebuie neaparat sa aiba bucati mari. Daca are peste la2,3 kg. e suficient. Loc sa fie pt. 20-25 de echipe, si concursul se poate tine.

Dan Petre
junior member

Mesaj de Dan Petre » 03 Oct 2004 23:58

Se pune aceasta mare problema a pistelor de concurs in tara.Ca nu exista balti, ca nu exista patroni interesati.nici cele din jurul Bucurestiului nu s-au dezvoltat doar din ambitia unui patron sau altul.S-a constientizat mai repede ideea ca o balta poate fi productiva ca si afacere din pescuit sportiv.Si un aport important in acest sens l-au avut chiar pescarii interesati(nea cornel cred ca poate sa confirme in cazul Tancabestiului, Val, Cezar, Dan in cazul Perisului etc.).Din punct de vedere al concursurilor organizate anul acesta si a mediatizarii lor nu cred ca gresesc daca afirm ca a fost un an de referinta pentru pescarii de crap cel putin.
Subscriu ideii lui nea Cornel in ceea ce priveste realizarea unui calendar competitional incepand de anul viitor(si se va realiza daca si-a propus asta).
Dan Petre aka Sharky
www.drcrap.ro

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 04 Oct 2004 00:28

Sunt convins ca in fiecare regiune exista cel putin o potentiala pista de concurs pe care sa se poata organiza concursuri.Patronii nu sunt insa interesati sau nu sunt constienti ca le pot transforma in asa ceva.
Va dau un exemplu. In Dolj , la Dunareni( Carna........ Iliuta si echipa Senzor stiu despre ce vorbesc)) exista o imensa crescatorie.Are cateva bazine pe care pot intra peste 50 de echipe la distanta de 100 de metri una de alta.Dar........., de cand a fost preluata de Dna.Schutz Maria, patroana Florariilor Codlea (pour le connaiseur) si de Dl Dascalu , este din ce in ce mai greu pentru pescari sa aiba acces pe aceste bazine.
Parerea mea este ca acesti patroni nu sunt constienti de potentialul acestor bazine si se lasa imbroboditi de personalul pe care l-au preluat( 'ingineri', 'paznici') care sunt deranjati de faptul ca pescarii pot asista la maretele lor aventuri pescaresti nocturne..........
Cam atat deocamdata....
Second BEST is FIRST loser

Scrie răspuns