Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
carprom
- maniac
-
tudorgabriel scrie:De fapt cine este mare pescar de crap,cel care prinde crapi mari si multi sau cel care merge pe o balta full de crap si este mediatizat
Eu cunosc lacul. In el sunt in total ca 15 crapi, dintre care 2 peste 30 kg. Markus Pelzer a reusit sai prinda pe amindoi Christian F. se chinuie de 4 luni si locuieste la 10 km de Lac.
De ce merg multi pe Sarulesti,Casien,Lac du Der,..... sa prinda ciortanii ???
-
tudorgabriel
- veteran
carprom nu vreau sa ma intelegi gresit dar nu am facut referire la postarile tale,de exemplu si tu esti mare pescar de crap,nu esti mediatizat ,nu mergi la competitii(asa am inteles) dar totusi am vazut capturi la tine pe care unii si-ar dori sa le aiba.Asta nu inseamna ca pescarii mediatizati nu sunt mari pescari,din contra,bravo Senzorilor,lui Cornel Rosioru si multi alti pescari de competitie si bineinteles prietenilor mei din asociatia pescari4ever
Salut

-
carprom
- maniac
-
Am inteles, si totusi acesti pescari(nu noi cei de rind) comercializeaza pestele, este si dreptul lor.
Eu fac reclama si test(vezi avatar si www) si daca prind un peste mare va aparea pe pagina aceea, daca l-am prins cu productul x sau y va ramine secretul meu, ca si la restul pescarilor.
-
carpriver
- senior member
-
Frumos peste

Te poti ascunde dupa el.....

-
cornel rosioru
- veteran
-
Gabriele,
Noi cind am intrat in compertitii nu am intrat cu gindul de a fii mediatizati si implicit sa fim mari. Pur si simplu ne-a placut spiritul de intrecere.
Adevarat cistigind un concurs sau fiind pe undeva pe sus inevitabil vine si popularizarea.
Dar si cei ce nu participa pur si simplu pt. ca nu-i place incrincenarea concursului, pot fii pescari la fel de mari prin rezultate. Corect sunt mai putin mediatizati, dar in rindul pescarilor sunt cunoscuti si respectati.
-
tudorgabriel
- veteran
Perfect adevarat nea Cornele tocmai de aia va respect
Fir intins.
-
Dan Cotelici
- veteran
-
cornel rosioru scrie:Gabriele,
Noi cind am intrat in compertitii nu am intrat cu gindul de a fii mediatizati si implicit sa fim mari. Pur si simplu ne-a placut spiritul de intrecere.
Adevarat cistigind un concurs sau fiind pe undeva pe sus inevitabil vine si popularizarea.
Dar si cei ce nu participa pur si simplu pt. ca nu-i place incrincenarea concursului, pot fii pescari la fel de mari prin rezultate. Corect sunt mai putin mediatizati, dar in rindul pescarilor sunt cunoscuti si respectati.
Nea Cornele , te rog sa fii mai explicit.Cand vorbesti de
NOI la cine te referi?
Second BEST is FIRST loser
-
cornel rosioru
- veteran
-
Simplu Dane, noi toti care concuram. Ce tu ai intrat cu alt scop? Dar in acelesi timp daca ti s-a publicat poza din toamna ca ai ocupat locul 2 inseamna ca asta ai urmarit?
Asta am vrut eu sa evidentiez. Pescarii de competitie au sansa de a li se face reclama. Asta nu inseamna ca sunt mai buni ca cel care nu participa la concursuri, dar e recunoscut in lumea pescarilor.
-
tudorgabriel
- veteran
Nea Cornele,Dane si eu as putea sa particip la competitii fara probleme,as avea si banii necesari si sculele necesare dar serviciul nu-mi permite sa am timp ptr. asa ceva si credeti-ma este mult mai importanta cariera mea decat un concurs de pescuit ,oricum merg la pescuit destul de des si prind si peste
Va salut