Ca m-ai facut vulpoi nu ma deranjeaza. Dar si batrin?
marea echipa senzor
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
cornel rosioru
- veteran
-
cornel rosioru
- veteran
-
Vizitator
@ Mi-ai pus o intrebare grea Durule - unde ma atasez la impartirea pe care tot eu am facut-o pe Forum . Eu zic ca in toate - m-as baga si pe mine . Iti explic de ce :
1. Iubesc comunicarea pe net - si de aceea pot fii si Internaut - pentru ca de multe ori postez de dragul de a posta - si asta mi-o reprosez
2. Sunt si pescar - numai in virtutea pasiunii si a timpului pe care il dedic acestui fenomen - si nu ma refer numai la crap
3. Sunt si pescar bun cu potential - si vreau poate sa par altceva decit sunt . Diferenta la mine este ca de fel sunt ambitios - si de obicei nu spun "din casa" lucruri importante - dar pentru ca iubesc comunicarea ( asa cum mentionam la pct 1 ) iata ca scriu pe Forum .
Eu te-as ruga sa clasifici si tu - ca o replica - pe cei care posteaza aici . Mie personal mi-a trecut putin euforia comunicarii - pentru ca ma lovesc de ranchiuna , catalogari , pozitie sociala , invidie , prostie ( de ce sa nu o spun ! ) etc . Spune si tu ce vrei - si cu asta basta . Inca una pot sa o mai duc !
PS - nu cunosc opinia exprimata de tine despre Patabum
PPS - si apropo de "grandomanie" . Faci si tu aceeasi confuzie ca si multi altii de pe acest Forum - una este grandomania si alta este constiinta valorii de sine .( si aici ma refer la Cornel )
1. Iubesc comunicarea pe net - si de aceea pot fii si Internaut - pentru ca de multe ori postez de dragul de a posta - si asta mi-o reprosez
2. Sunt si pescar - numai in virtutea pasiunii si a timpului pe care il dedic acestui fenomen - si nu ma refer numai la crap
3. Sunt si pescar bun cu potential - si vreau poate sa par altceva decit sunt . Diferenta la mine este ca de fel sunt ambitios - si de obicei nu spun "din casa" lucruri importante - dar pentru ca iubesc comunicarea ( asa cum mentionam la pct 1 ) iata ca scriu pe Forum .
Eu te-as ruga sa clasifici si tu - ca o replica - pe cei care posteaza aici . Mie personal mi-a trecut putin euforia comunicarii - pentru ca ma lovesc de ranchiuna , catalogari , pozitie sociala , invidie , prostie ( de ce sa nu o spun ! ) etc . Spune si tu ce vrei - si cu asta basta . Inca una pot sa o mai duc !
PS - nu cunosc opinia exprimata de tine despre Patabum
PPS - si apropo de "grandomanie" . Faci si tu aceeasi confuzie ca si multi altii de pe acest Forum - una este grandomania si alta este constiinta valorii de sine .( si aici ma refer la Cornel )
-
Vizitator
mugurel scrie:Nu trebuie insa blamati nici toti cei 80%, poate sunt si multi tineri printre ei care sunt la inceput de drum care poate nici nu au inca mijloacele materiale pentru a incepe cu adevarat pescuitul dar "sunt infestati cu microbul pescuitului" si vor cu adevarat sa invete.
Nu ma acuza ca nu am tinut cont de intrebarile celor la inceput de drum si nu am postat de fiecare data cind am considerat ca pot sa ajut . Poate am facut-o prea des si a intervenit o saturatie !! Recunosc asta si promit sa ma reglez singur in interventii !