cel mai mare a avut 18,2 kg
belgia 2007
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Eeee, mai ai pana la Micutu'...razvan111272 scrie:@Vali
cel mai mare a avut 18,2 kg,poza in care suflu ceva mai tare
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
- radumatica
- veteran
Felicitari Razvan....
Ma incearca un sentiment de intristare,datorita faptului ca in Romania ,in foarte multe locatii,nu se prind exemplare atat de frumoase,desi anumiti patroni sau concesionari se lauda cu popularile facute...
Vorba aceea...(reclama ...sufletul comertului
)
Din pacate,ceea ce spun ei,este pur reclama...
Inca odata,felicitari!!!
Ma incearca un sentiment de intristare,datorita faptului ca in Romania ,in foarte multe locatii,nu se prind exemplare atat de frumoase,desi anumiti patroni sau concesionari se lauda cu popularile facute...
Vorba aceea...(reclama ...sufletul comertului
Din pacate,ceea ce spun ei,este pur reclama...
Inca odata,felicitari!!!
Practica , pe balta se face!!!
NU POT SA CRED! Ori ii merge bine doar in Ro, ori tu esti taticul lui la "bulan"razvan111272 scrie:acum l-am pedepsit,am prins 10 si el 8
,e in vizita la mine pt 7 zile
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
@radumatica
ms pt felicitari in primul rand,cu exemplarele din romania nu stiu ce sa raspund ,aici la mine unde pescuiesc balta are aproximativ 6-7 ha si populatia de crap din ea (o parte) are deja aproximativ 15 ani de pe vremea cand balta era privata ,uneori nu poti compara o asemenea balta ca altele din romania in care la fel se gasesc exemplare mari dar mai greu de prins deoarece baltile sant mult mai mari
sap asta am avut o sap de vis impreuna cu micutu cu pesti intre 8,5 kg si 18,2(record personal)
,am avut 3 pesti de 11,3...11,5....si 11,7 kg ...12kg...13,5kg...14,7kg...14,8kg...15kg...si 18,2kg,impreuna cu micutu am avut 18 pesti si 14 pesti scapati prin agatatori
,o balta foarte grea in privinta agatatorilor
,micutu a lasat sigur 1,5 kg de plumb in balta
,una peste alta ma bucur ca sa simtit bine si sa amuzat enorm iar in plus a avut 2 pesti super frumosi un crap comun de 13,5 kg si1 metru lungime si o salonta de 14,8 kg(recorduri personale in belgia pt micutu) 
ms pt felicitari in primul rand,cu exemplarele din romania nu stiu ce sa raspund ,aici la mine unde pescuiesc balta are aproximativ 6-7 ha si populatia de crap din ea (o parte) are deja aproximativ 15 ani de pe vremea cand balta era privata ,uneori nu poti compara o asemenea balta ca altele din romania in care la fel se gasesc exemplare mari dar mai greu de prins deoarece baltile sant mult mai mari
sap asta am avut o sap de vis impreuna cu micutu cu pesti intre 8,5 kg si 18,2(record personal)
hai sa-ti povestesc situatia de la bun inceputVali Vesa scrie:NU POT SA CRED! Ori ii merge bine doar in Ro, ori tu esti taticul lui la "bulan"razvan111272 scrie:acum l-am pedepsit,am prins 10 si el 8
,e in vizita la mine pt 7 zile
![]()
ajungem luni la balta analizam situatia si ne instalam ,in prima seara micutu a prins 2 platici de 3 kg 2 bibani si o stiuca (lui ii place sa dea la rapitor
lui si showul incepuse din nou pe o ploaie super tare in care el a mai scos 3 crapi si eu 5 in care am avut cativa frumosi (12....14,7..14,8...15kg)si uite asa sa scris o istorie frumoasa la o partida de pescuit in care ne-am amuzat super tare(apropo ,micutu la servit pe un belgian cu palinca
- Vlasin Florin
- maniac