ms pt felicitari
belgia 2007
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
12-14 oct Franta
Iata din nou o iesire scurta in franta pe o balta noua(pt mine) si totodata foarte frumoasa prin peisajul ei (tipic francez)in mijlocul padurii .
Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc domnului Tudor Oprescu care a avut marea amabilitate de a veni sa-mi faca o vizita si pt gratarul foarte bine pregatit
(imi era dor de mici de muream)
si sper ca la anul sa mai facem o iesire in care sa pescuim impreuna si promit ca o sa-mi iau un bat numai pt rapitor
nu de alta dar sigur am multe de invatat la pescuit de rapitor (tehnica,lingurite,rapale etc etc)si sigur santeti persoana potrivita pt ami da niste sfaturi
In aceste 2 zile scurte dar frumoase am avut impreuna cu,colegul 11 trasaturi si 7 crapi eu 3 si colegul 4 iar alti 4 i-am scapat,personal am prins un crap de 7.5 kg,11 kg si un 16.5 kg care totodata mi-a imbunatatit si recordul personal la crap oglinda care era de 16kg,iata cateva poze cu peisaje si pesti,ultima poza fiind recordul meu
numai bine Razvan

Iata din nou o iesire scurta in franta pe o balta noua(pt mine) si totodata foarte frumoasa prin peisajul ei (tipic francez)in mijlocul padurii .
Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc domnului Tudor Oprescu care a avut marea amabilitate de a veni sa-mi faca o vizita si pt gratarul foarte bine pregatit
In aceste 2 zile scurte dar frumoase am avut impreuna cu,colegul 11 trasaturi si 7 crapi eu 3 si colegul 4 iar alti 4 i-am scapat,personal am prins un crap de 7.5 kg,11 kg si un 16.5 kg care totodata mi-a imbunatatit si recordul personal la crap oglinda care era de 16kg,iata cateva poze cu peisaje si pesti,ultima poza fiind recordul meu
numai bine Razvan

- tudor oprescu
- Moderator
- tudor oprescu
- Moderator
TELEPATIEtudor oprescu scrie:Asta e cel mai greu de stabilit. Eu prefer luna mai. Merge si in aprilie. Insa sa nu crezi ca aici in aprilie va fi acelasi timp ca in Spania.chiqui2k4 scrie:Dar depinde si in ce perioada.Oricum mai vorbim.Cristi.
tocmai eram cu chiqui pe net la o discutie si i-am propus luna mai
- tudor oprescu
- Moderator