Sfaturi? pentru incepatori!!?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Musaro Adriano
- veteran
- Mesaje: 705
- Membru din: 29 Ian 2003 15:02
- Localitate: torino italy
corect mihai dar bine zis cu faptul:mai putin aromata.nu bagati niciodata momeli care trebui bagat pe fir de par direct in arome:de multe ori asta este problema pe care face crapul sa mananca inainte momeli cu care momim lasand acolo boiles bagata in dip multe ori pana cand se desolva tot aroma(daca lam tinut zile in dip)daca lam bagat de cateva ora atunci nu e de folos la nimic pentru ca la intrare in apa aroma se spala imediat.dipuri sun focuti de fapt nu pentru a aromatiza mai mult momeli dar pentru a da o calitate mai buna la acestuia.es un dip baza pot sa fi impartit asa:10%aroma 40%aminoacide 30%attractanti 10%dolcificatoru 10% produsele complementari es:ulei esential de piper negru sau ciapa.acest pot sa fi doar o exemplu de un dip standard dar cu imaginatie dumneavosra puteti sa experimentati orice:unicu lucru important...incet cu aroma.respect drino