povestea mea e urmatoarea: am achizitionat din anglia 4 mulinete shimano bblc, transportul era 20lire pentru coletul meu.
in 7 zile l-am primit, curier la poarta, nu eram acasa, coletul parea intact, oricum era destul de mare.
l-am deschis, erau 4 cutii cu mulinetele si ceva materiale de adaos...
le-am luat pe rand la mirosit si SURPRIZA!! Una din ele avea un plastic mic, un fel de piciorus de ghidaj de la protectia de sub tambur,RUPT!!!!!!!!!!
Le-am dat mail, le-am explicat, au zis sa trimit produsul inapoi! bun! dar acum transportul era in ograda romaneasca si dupa indelungi cercetari am expediat mulineta cu FANE CURIERUL ,care mi-a luat cam 150 ron

, si oricum ajungea in 2 saptamani.
le-am explicat ca eu deja am platit transportul si sa faca ceva cu transportul lor... ma rog pana la urma mi-au trimis alta mulineta DAR I-A CAM DURUT IN ....SA O MAI AMBALEZE BINE (probabil ca se facea prea mare pachetul) , au trimis pur si simplu cutia cu mulineta!
SI NORMAL CA UN GHINION NU VINE SINGUR : sigur transportatorul era de vina, bratul mulinetei era fortat si intrase intre tambur si picup! de unde a rezultat o frumoasa zgarietura pe marginea tamburului!!!
Acum ce era sa mai fac? S-o trimit iar inapoi?
Concluzia care am tras-o este ca daca ai posibilitatea sa ajungi direct si sa iti iei singur obiectele FA-O! Altfel exista RISCUL!
Si in al doile rand de f multe ori am vazut ca in tara la noi produsele sant chiar mai ieftine ca "afara"