montura helicopter??????
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
montura helicopter??????
as vrea si eu ceva pareri despre montura asta de la mai mari crapari
si o intrebare: deasupra tubului se pune opritor??????
si o intrebare: deasupra tubului se pune opritor??????
- XquiZZiT
- senior member
este o montura cu un procent foarte mic de incurcare in lanseu, folosita mai ales in situatziile in care sunt necesare lanseuri foarte lungi. mie personal nu imi place felul in care este tensionat firul in timpul drilului. eu o folosesc foarte rar, prefer monturile cu plumb pierdut shi in-line semi fix.
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!
- Daniel Costache
- veteran
- Daniel Costache
- veteran
daca folosesti materiale de calitate nu are cum sa fie afectat firul, iar in cazul in care folosesti linie principala din mono poti pune inaintas textil si ai rezolvat problema.
Deficienta cea mai mare a acestei monturi nu este aceasta ci lipsa fideliatatii. Dintre toate monturie aceasta semnalizeaza cel mai slab trasatura.
Deficienta cea mai mare a acestei monturi nu este aceasta ci lipsa fideliatatii. Dintre toate monturie aceasta semnalizeaza cel mai slab trasatura.
Salutari din Miami
- Daniel Costache
- veteran
- XquiZZiT
- senior member
din cate shtiu eu este o montura ce se vrea autointzepanta, la fel ca shi monturile semifixe sau cele cu plumb pierdut (safety). deci, in momentul in care peshtele aspira momeala shi intinde linkul, carligul va inztepa superficial buza peshtelui iar acesta, simtind greutatea plumbului, o va lua la goana, senzorul va incepe sa urle shi personajul de pe mal va finaliza inzteparea,(deja fac teoria chibritului
) dar presupun ca majoritatea shtie asta deja. cand doresc sensibilitate folosesc monturi culisante sau Paternoster (nu shtiu daca se scrie exact asha...), dar destul de rar.
Alex Carlan