Liste de inscriere!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Iliuta Goean
maniac

Liste de inscriere!

Mesaj de Iliuta Goean » 13 Oct 2005 10:55

Cine este REAL interesat de inscrierea la selectia pentru lotul national????

Va rog treceti-va numele intregi (ale echipei) si varianta agreata.
Va reamintesc, cele 2 variante sunt:
1. Rosioru-Vladeanu
2. Cotelici

Detaliile le gasiti in posturile de mai jos.
Ultima oară modificat 17 Noi 2005 14:08 de către Iliuta Goean, modificat 1 dată în total.
Nu face ce nu-ti place!

mirceaef
veteran

Mesaj de mirceaef » 14 Oct 2005 11:14

Iliuta .... cred ca e cazul sa faci split pe topicul asta .... prea multe pagini de raspunsuri :lol: :lol:

Vot: No 1.
EFM
Carping Club

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 14 Oct 2005 11:18

Da, am vazut si eu ca este mare inghesuiala .... :lol:

Poate inca nu s-au hotarat oamenii.
Nu face ce nu-ti place!

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 16 Oct 2005 19:14

Varianta Cotelici:
Varianta Rosioru-Vladeanu este foarte buna si cred ca va fi acceptata de majoritate daca:
1.Echipele care se inscriu vor concura pe grupe astfel incat sa nu se amenazeje mai mult de 20 de standuri.Apare in acest caz o tragere la sorti care va stabili in ce grupe concureaza fiecare echipa.
2.Din incasari se asigura minim 8000 de Euro pt cele 4 echipe(2000/echipa) care merg la CM si restul se impart ca premii.Echipa care se califica dar in final din diverse motive nu merge, restituie suma incasata drept premiu.
3.Se obtine de la Dl.Pasat un acord pentru ca acele echipe care au platit taxa pentru calificari sa se poata antrena pe Hobaia la un pret rezonabil pana la inceperea competitiei.Cu o saptamana inainte de inceperea competitiei nimeni nu mai are voie sa pescuiasca in zona de concurs.Cu cel putin o saptamana inainte de ultima manse, se permite accesul pe balta al oricarei persoane imputernicita de oricare din echipe sa supravegheze zona de concurs.
4.La mansa 1 si 2 in momentul in care se trage grila NICI O PERSOANA, INDIFERENT DE MOTIV, nu se afla in zona de concurs.

Daca se ajunge la vot pe mai multe variante cei care voteaza trebuie sa achite 150-200 euro pentru a-si exercita dreptul de vot.Cine voteaza si apoi nu participa pierde banii.Cei care participa achita diferenta.
Second BEST is FIRST loser

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 16 Oct 2005 19:20

O varianta ar mai fi:
2.Din incasari se asigura minim 8000 de Euro pt cele 4 echipe(2000/echipa) care merg la CM si restul se impart in mod egal intre cei clasati pe locurile 5-10.Echipa care se califica dar in final din diverse motive nu merge, restituie suma incasata.
Second BEST is FIRST loser

mariancarp
member

inscriere

Mesaj de mariancarp » 18 Oct 2005 19:16

Cine este REAL interesat de inscrierea la selectia pentru lotul national?? Multa lume este interesata de selectia lotului national ,dar cred ca lumea nu prea are ce sa aleaga ,si inca nu s-a stabilit nimic concret ,taxa,regulament.etc.

Scrie răspuns