info pescar
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- XquiZZiT
- senior member
info pescar
a vazut cineva emisiunea de azi? de vazut am vazut-o si eu, dar de auzit nu am auzit mare lucru. in prima parte a emisiunii, care pentru majoritatea de aici a fost cea mai interesanta nu am ineels absolut nmic din cauza sonorizarii extrem de slabe. la fel atzi patzit si voi, sau numai la mine sau in zona mea s-a receptionat asa?
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!
- Tilea Gabriel
- Moderator
-
cornel rosioru
- veteran
Asa e. Sonorizarea a cam lasat de dorit.
Imaginile au fost dupa Hobaia iar interviul a fost facut in parc la Moghioros. Din cauza vintului si a galagiei de fond a iesit ce a iesit. Cit timp emisiuni de genul acesta se fac din pasiune si pe banii unui singur om, nu o sa avem o calitate de exceptie. Ca o paranteza dupa ce ca sustine singur costurile emisiunii, mai plateste si televiziunii pt. difuzare.
Asta e.
Imaginile au fost dupa Hobaia iar interviul a fost facut in parc la Moghioros. Din cauza vintului si a galagiei de fond a iesit ce a iesit. Cit timp emisiuni de genul acesta se fac din pasiune si pe banii unui singur om, nu o sa avem o calitate de exceptie. Ca o paranteza dupa ce ca sustine singur costurile emisiunii, mai plateste si televiziunii pt. difuzare.
Asta e.
- Dani Hentiu
- maniac
-
cornel rosioru
- veteran
Daca stai strimb si gindesti drept, si televiziunile au dreptate. Si ele trebuie sa traiasca. Adevarul ca de obicei e pe undeva pe la mijloc.
Astazi insa am stat de vorba cu Florentin Iuga realizatorul emisiunii. Problema e alta am inteles. Firmele ce detin cablu TV preiau emisiunea de pe satelit. Pe aici pe undeva s-a intimplat ceva. Astralul de exemplu e una din firmele ce au avut probleme cu sonorul. Inregistrarea otiginala e brici. Dracu stie cum vine cu tehnica asta de emisie receptie.
Astazi insa am stat de vorba cu Florentin Iuga realizatorul emisiunii. Problema e alta am inteles. Firmele ce detin cablu TV preiau emisiunea de pe satelit. Pe aici pe undeva s-a intimplat ceva. Astralul de exemplu e una din firmele ce au avut probleme cu sonorul. Inregistrarea otiginala e brici. Dracu stie cum vine cu tehnica asta de emisie receptie.
- Vlasin Florin
- maniac
- XquiZZiT
- senior member
domnule rosioru, initial si eu m-am gandit ca transmisia a fost defectuasa, nu inregiatrarea. nu erau doar zgomote ambientale, erau momente cu sonor perfect unde se auzeau si acele zgomote care sunt normale odaca ce emisiunea era filmata in aer liber, dar in primele 15 minute ale emisiunii sunetul a fost bruiat, ba se auzea, ba nu se intelegea nimic, ba nu se auzea deloc. ce m-a intrigat a fost faptul ca restu emisiunilor care pentru mine nu prezinta nici cel mai mic interes si daca ma uit, ma uit sa ma distrez la ce aberatii si intrigi vad se aud relativ bine.
Alex Carlan