ce alarme sa cumpar?

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
bogdanix
junior member

ce alarme sa cumpar?

Mesaj de bogdanix » 13 Noi 2005 12:56

salut ,

caut de mult timp pe net alarme (bait alarms)..am gasit doar Fox pt care nu am de gand sa imi vand un rinichi si altele la arrow (cormoran la acelasi pret cu Fox)si care nu stiu daca sunt bune

Imi puteti spune alte firme producatoare de astfel de alarme de CALITATE dar care sa nu fie chiar asa de scumpe ca Fox-urile? Unde le gasesc? Cine le comercializeaza?

multumesc

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 13 Noi 2005 16:22

astea le am eu! arata ca micronurile.

TNT Bissanzeiger

TNT 4ER KOFFER-SET FUNK-BIßANZEIGER
blaue LED’s . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Preis: 149,00 €
Dieses unschlagbar günstige Angebot besteht aus 4 Bißanzeigern mit blauen LED’s und einem
Funkempfänger (Receiver) mit 4 LED’s. Der Sendebereich erstreckt sich auf sagenhafte 100m.
Das preisgünstige Set wird in einem Luxus-Koffer geliefert.

Imagine

Daniel Costache
veteran

Mesaj de Daniel Costache » 14 Noi 2005 11:39

au si centrala?
Salutari din Miami

roger
member

Mesaj de roger » 14 Noi 2005 11:54

Du-te la Senzor.Daca nu esti din Bucuresti vezi ca trimit si prin posta.Eu am cumparat in primavara 2 buc senzori carp expert(parca asa-i cheama!).E 65 de ron bucata cu trei ani garantie si sunt super multumit de ei.
Partea electronica e imbracata in silicon.Ai mei au stat toata vara in ploaie si n-au nimic.Si ca design sunt ok in sensul ca imita forma(si mai ales dimensiunile) microanelor de la Fox.Au si huse.
Ti-i recomand ca o varianta mai ieftina si buna.

Scrie răspuns