Enervantii

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

florioro
veteran

Enervantii

Mesaj de florioro » 23 Iun 2006 13:26

Simt nevoia sa deschid acest topic in care asi dori (daca ne lasa Iliuta) sa ne spunem parerea despre anumitzi forum-isti care sunt chiar enervanti si posteaza doar sa-si vada numele scris pe monitor.
Nu este posibil ca unul care se inscrie in ianuarie - februarie 2006 sa aiba 200-250 de postari (in jumate de an il ajunge pe carprom).
Chiar nu ia nimeni nici o masura :x .
Nu observa nimeni ca sunt nume precum carprom , razvanV , vali vesa , moose master , si multi altii ( scuze pentru cei care meritau sa fie trecuti aici ) nu prea mai posteaza si unii chiar s-au mutat pe alte forumuri???
Ce parere avetzi ???
Incepem sa le spunem pe bune???
Ne lasi Iliuta???
:shoot:

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 23 Iun 2006 13:32

Printre cei pe care i-am omis imi cer scuze s-ar mai afla si maestrul rosioru , patabum, mirceas, adriano , caaron , carpkiller si multi altii.
Eu unul ii astept pe totzi cu drag cu postari folositoare si ajutatoare.

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 23 Iun 2006 15:59

eu cred ca daca Iliuta ar desfinta rangurile ar fi poate o solutie cu postarile aiurea!
daca incepem sa ne certam aici in forum inca nu cred ca ar fi solutia cea mai buna.
eu oricum nu cred ca numarul de postari sau rangul te face un pescar bun sau deosebit! iar cei care posteaza la orce intrebare pusa,numai ca sa primeasca un rang, nu petrec prea mult timp la pescuit unde practic se aduna experienta!
ce am observat eu e ca: sant cateva forumuri concurente si multi se inregistreaza numai ca sa bage bete in roate! PACAT!!
asa ca intelegere buna pe viitor si Fir intins tuturor!
Dan

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 23 Iun 2006 17:54

@freecarp
Crede-ma ca nu ma deranjeaza ca un "BULA" scrie ca sa se afle in treaba , ci ca unii care trebuie sa scrie mai mult nu mai au loc in toata balaceala asta.
Nu ma deranjeaza ca unul este veteran si altul tinere sperante.
Scuza-ma si tu trebuia sa fii scris printre cei pe care i-am enumarat pe acolo. Ai niste postari foarte utile si la subiect.
Deja acest forum a devenit un "BALCI".

Limax
member

Mesaj de Limax » 24 Iun 2006 08:35

florioro scrie:@freecarp
Deja acest forum a devenit un "BALCI".
Ai perfecta dreptate, iar diferitele "calificative" ar trebui date de Admin si Moderatori nu de nr. de postari.
Inchipuie-ti un om care vrea sa se apuce de pescuit la crap si nu are habar de nimic, intra aici sa invete. Cum se orienteaza de la cine sa ia informatiile concludente?

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 24 Iun 2006 09:16

Motivul de ce nu mai prea postez este :

1- nu prea am timp ( a venit vara) :mrgreen:

2- unele posturi se lungesc si se abat de la subiect

3- mai este si timpul altora...tinere sperante...noi pensionarii urmarim din Loja ;-)

Numai Bine :mrgreen:

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 24 Iun 2006 11:18

@carprom
1: cred ca da , dar si anii trevutzi a fost vara si ne-ai fost de un real ajutor.
2. Vina moderatorilor ca nu iau masuri
3. "Altii" sa citeasca si sa studieze inainte sa posteze. Cine nu are "pensionari" sa-i "cumpere"
Ce sa scrie "tinerele sperante" ?? Ce sa intrebe "tinerele sperante" ?? Cum se leaga un safety clip??
Nu citeste nimeni regulamentul acestui forum???

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 24 Iun 2006 11:53

discutia asta s-a mai purtat,
acesta este un forum facut din pasiune si poate posta oricine pastreaza limita unui limbaj civilizat si nu starneste polemici aiurea.
nu are nimeni timp sa stea sa analizeze fiecare post in parte, sa editeze, sa corecteze etc.
oricum eu m-am convins ca niciodata nu vor fi toti multumiti, oricum as face vor fi voci care vor critica orice actiune.
Nu face ce nu-ti place!

dan zberg
member

Mesaj de dan zberg » 25 Iun 2006 03:54

ceea ce propune tipul e un fel de barfa de pensionari adica sa l criticam pe unu sau altu ca nu urmeaza calea luminoasa a partidului bai frate sa terminat comunismul de 16 ani revinoti lasa oamenii sa isi spuna parerea atata timp cat foloseste un limbaj civilizat ,nu te jigneste nimeni,nu te deranjeaza nimeni ,lasa ne ca nu toti suntem profesori de crap ca tine ,cu ce te afecteaza ca zice unu bine ai venit pe crap ro ???FA TI FRATE UN SITE CA SA NU MAI FI DERANJAT DE NOI ASTIA MAI FRAIERI ,INCEPATORI. MA NUMESC DAN ZBERG SI SUNT AGEAMIU .AI VREO PROBLEMA????

dan zberg
member

Mesaj de dan zberg » 25 Iun 2006 04:05

SI MA ROG DE CAND CATALOGHEZI TU LUMEA CU APELATIVUL BULA????cine te crezi mai omule ???ne faci pe toti asa in masa BULA ,STRULA? te vezi cel putin FANE SPOITORU bai omule ,daca nu am prins in viata mea un crap tre sa ma faci tu cum vrei ???UN ADEVARAT PESCAR CU COLOANA VERTEBRALA NU AR FI SCRIS NICIODATA ASA CEVA DESPRE UN INCEPATOR CARE VREA SI EL SA INVETE CEVA .SCUZELE SUNT DE PRISOS MAESTRE :!: :!: :!:

Închis