PUNGI SOLUBILE

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
dan zberg
member

PUNGI SOLUBILE

Mesaj de dan zberg » 25 Iun 2006 04:15

deci vreau si eu sa stiu cum e cu pungile astea solubile cum se lanseaza ce efect au daca sunt eficiente?mentionez ca nu stiu sa plantez sau sa folosesc racheta de nadit.eu cred ca cel mai bine ar fi sa incep cu pungile astea solubile.voi ce credeti???

Schumi
veteran

Mesaj de Schumi » 25 Iun 2006 08:21

Punga solubila asigura o nadire usoara,individuala,chiar in apropierea momelii,pe langa diversele tipuri de nade cu care poti umple punga(boiles sau sparturi de boiles,seminte,pasturi,etc) se pot adauga si uleiuri.Personal consider aceasta metoda de nadit destul de complicata ptr. a incepe cu ea plus ca distanta de aruncare are mult de suferit,in caz ca ai nevoie de asa ceva.
Cel mai bine foloseste momitoare de calitate(Korda)care asigura o prezentare buna a momelii(plumbul este fixat de una din cele trei aripioare) incarca-le cu pastura de calitate in care poti ingloba diverse seminte si bineinteles si ceea ce ai pe firul de par,preseaza carligul cu momeala pe partea opusa plumbului si trebuie sa ai rezultate.
Metoda se preteaza la partide scurte,de o zi,unde o nadire consistenta cu alte metode ti-ar putea compromite partida,la partide lungi efectul unui pat de nada nu poate fi contestat. ;-)
Uite si o poza:
http://i73.photobucket.com/albums/i216/ ... /kormf.jpg
Imagine

Schumi
veteran

Mesaj de Schumi » 25 Iun 2006 08:23

Imagine
Imagine

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 25 Iun 2006 09:10

Punga este buna doar daca vrei sa nadesti cu seminte. Daca vrei sa nadesti cu Boilies te-as sfatuii sa folosesti saculetul PVA.
Nu uita dupa ce umplii punga, sa o ingauresti in mai multe locuri, cu un ac sau chiar si cu un cirlig, asa poate sa ajunga apa mai repede in ea, si samine pe fundul apei.
Daca ai vazut filmele de la Korda, stii la ce ma refer.

A da...tine cont si de Lanseta, o punga de seminte + plumb = greutate

Kulcsar Laszlo
Site editor

Mesaj de Kulcsar Laszlo » 25 Iun 2006 10:13

Kulcsar Laszlo

Scrie răspuns