Amenajarea piscicola Lunca ( lacul Razelm )

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
tudorgabriel
veteran

Amenajarea piscicola Lunca ( lacul Razelm )

Mesaj de tudorgabriel » 29 Iun 2006 21:13

Am fost saptamana trecuta pe amenajarea piscicola Lunca de langa Lacul Razelm,baieti este o bataie de joc,nu-ti ofera nimic administratorii,isi bat joc de tine,te trimit la pescuit pe niste locuri unde nu vei avea nici macar o trasatura,am fost la pomul laudat,va sfatuiesc sa nu calcati pe acolo :cry:

iulian
member

Mesaj de iulian » 30 Iun 2006 06:36

in care din bazine ai pescuit ? in cel de c&r sau in rest ?

is

tudorgabriel
veteran

Mesaj de tudorgabriel » 30 Iun 2006 21:12

Din pacate Iulian am pescuit in toate bazinele,dar cu parere de rau :-?

iulian
member

Mesaj de iulian » 01 Iul 2006 07:36

anul trecut la inaugurarea amenajarii ( au chemat ziaristii,etc) au fost 3 echipe de pescarii pt asa zise demonstratii ( G.PETRILA+PARTENERUL;CIPICA +PARTENER ;ISTAICU+GEORGE) unde in 48 de ore fiecare a prins pe la 100 de kg de echipa (romanesc+ten)

au mai fost cunostinte de ale mele anul acesta si au luat cel mai mult ten , media pe la 3-4 kg , deci s-a prins.
pentru hotelul si restul de amenajarii pe care le-au ridicat acolo nu cred ca se preteaza sa plasuiasca , ci au interesul ca sa se prinda peste de oricine .
acum eu nu am apucat sa merg inca , asa ca ....

iulian staicu

tudorgabriel
veteran

Mesaj de tudorgabriel » 02 Iul 2006 19:18

Despre care bazin vorbesti Iulian :?: cel de C&R :?: mergi si ai sa vezi.In alta ordine de idei pe orice bazin piscicol serios exista un regulament scris sau esti informat despre regimul lacului si populatia de peste,despre locuri si....etc,aici iti iau banii si atat....informatii ....minciuni.Un pescar care merge pentru prima data la pescuit intrun loc necunoscut cred ca ar trebui sa fie informat corect despre ce se intampla pe acel lac altfel....risti ( ca administrator )sa il pierzi de client si in acelasi timp pierzi si alti posibili clienti care ar fi putut fi adusi de el,dar ....inca suntem in Romania unde minciuna este baza :cry:
Te salut :!:

Scrie răspuns