Crapul la momeli mai putin obisnuite

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
mugurel
member

Crapul la momeli mai putin obisnuite

Mesaj de mugurel » 17 Aug 2004 09:38

Duminica asta am fost la pescuit de clean. Nu a fost nimic programat, am iesit la "iarba verde" si avand in masina o laseta spining cu actiune 10-30 g echipata cu buldo si doua carlige nr.10 "microbul" m-a impins sa o arunc intr-o balta care stiam ca are numai rosioare, clean si biban. Nu am avut momeli la mine, dar era in apropiere o cultura cu cartofi (aproape vesteziti) pe care am gasit cativa gandaci de Colorado. La a doua aruncare am simtit ca ceva greu atarna in unul din carlige. Dupa zgomotul scos de mulineta stiam sigur ca nu pot sa scot pestele pe mal (inalt de aprox.1.5 m) dar am zis sa incerc macar sa-l vad. Banuiam o rosioara sau un clean foarte mare. Dupa 20 min. am reusit sa-l aduc pana langa mal (romanesc 3-4kg dupa aprecierea mea). Cum a simtit pamantul, chiar daca era obosit, a rupt fara probleme firul meu de 0.16. Am terminat repede pescuitul (era singura montura care o aveam) insa a fost frumos.

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 18 Aug 2004 11:13

Frumos! O intamplare de neuitat! Eu am zis intotdeauna ca nu conteaza neaparat cate kg are pestele ci mai mult raportul de finete al sculelor/ kg! www.xxx.ro/crap
Ultima oară modificat 25 Sep 2012 13:04 de către caaron, modificat 1 dată în total.

mugurel
member

Mesaj de mugurel » 19 Aug 2004 07:14

Da, cele petrecute de mine in cele 20 min. au fost mult mai intense decat crapul de 9 kg pe care l-am prins cu fir de 0.35.

Scrie răspuns