Timpul ideal pt. un boilies
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Timpul ideal pt. un boilies
Care e perioada optima de folosire a unui boilies dupa ce l-ai rulat ?
Dupa 3-5 zile cele tari , 7-10 zile cele solubile ? E mai bine sa le folosesti proaspete intre aceste intervale , sau nu are importanta ?
Va intreb pt. ca nu am inca un raspuns foarte clar , iar o parere doua m-ar ajuta.
Dupa 3-5 zile cele tari , 7-10 zile cele solubile ? E mai bine sa le folosesti proaspete intre aceste intervale , sau nu are importanta ?
Va intreb pt. ca nu am inca un raspuns foarte clar , iar o parere doua m-ar ajuta.
-
- senior member
- Mesaje: 368
- Membru din: 20 Dec 2007 23:49
- Localitate: Bucuresti
- Gabi Milea
- member
- Mesaje: 151
- Membru din: 28 Oct 2008 22:13
Bilele foarte bine uscate se pot pastra in saci de boilies in locuri fara umiditate si cat de cat ventilate.Gabi Milea scrie:Vreau sa stiu in ce este indicat sa pastram boiliesurile pentru a se mentine cel mai bine in timp (sa nu riscam sa le stricam sau sa-si piarda proprietatile repede)
Bilele proaspete, ramase toamna, se pot pastra pana-n primavara in galeti de plastic (cu capac) umezite bine in lichide nutritive. Le mai amesteci la cateva zile sa se umezeasca uniform.
Asa le pastrez eu.
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
@florincj
Cele mai bune rezultate le vei avea cu o nada proaspata, de aceea perioada optima de folosire este imediat dupa uscarea lor, suficient cat sa nu ti se sparga la nadirea cu cobra. Perioada de uscare difera si functie de diametru boiliesurilor, conditii de ventilare, etc, deci nu exista un timp exact de uscare a lor !
Cele mai bune rezultate le vei avea cu o nada proaspata, de aceea perioada optima de folosire este imediat dupa uscarea lor, suficient cat sa nu ti se sparga la nadirea cu cobra. Perioada de uscare difera si functie de diametru boiliesurilor, conditii de ventilare, etc, deci nu exista un timp exact de uscare a lor !
- Gabi Milea
- member
- Mesaje: 151
- Membru din: 28 Oct 2008 22:13
E la fel ca si la carne, torni sare peste ele, eu pun la 1kg de boilies 300g sare, totul intr-o galeata sau punga, gata.Gabi Milea scrie:@ Vali Vesa - multumesc pentru raspuns
@ carprom - in sare ? cum asta le dai sare la boiliesuri
Pe saone am tinut la 30grade galetiile in soare, si bilele nu au patit nike, nu devin nici tari, nici moi, doar sarate pe dinafara, gustul asta se pierde la primul contact cu apa.