Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Pilbak Levente
- member
-
mersi!
Foarte buna ideea asta de a face si o parte lichida complete pentru bile,ca nu toti avem timp sa cautam toate ingredientele si sa la masuram si amestecam,asa cumperi mixul si rulezi bile

Asteptam primavara
-
cristian rudeanu
- junior member
La Cupa Intertnationala a Romaniei, desfasurata la Sarulesti in organizarea fostului campion mondial Kurt Grabmaier, echipa Carping Club compusa din Darius Handrea, Silviu Florescu si Sorin Rudeanu a obtinut un rezultat excelent, locul 6 din 66, valorificand la maxim un loc anonim.
-
cornelserbu
- senior member
premium meat de la carping club este nada pe care am folosit-o tot anul asta si nu cred ca am s-o schimb prea curand...este prima nada care nu este facuta de mine si in care am incredere totala...sfatul meu este sa o folositi si veti avea numai de castigat.
merge foarte bine pe darvari, pe tancabesti pe sarulesti, iar solubilele fac treaba buna si pe balti salbatice
-
cornelserbu
- senior member
premium meat de la carping club este nada pe care am folosit-o tot anul asta si nu cred ca am s-o schimb prea curand...este prima nada care nu este facuta de mine si in care am incredere totala...sfatul meu este sa o folositi si veti avea numai de castigat.
merge foarte bine pe darvari, pe tancabesti pe sarulesti, iar solubilele fac treaba buna si pe balti salbatice
-
George Iorga
- maniac
Nea Cornele , nu stiu de ce ,dar de data asta m-ai convins...de 5 ori !

Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
-
cornelserbu
- senior member
scuze, imi face fente calculatorul...rog un moderator sa stearga postarile in plus
-
Ciuchi
- member
Nu are nimic calculatorul dvs. d-le Serbu... este o problema la serverul lor "DEBUG MODE"... o eroare de "send" on php... oricum mesajul se duce, puteti verifica ulterior