Boilies Carping Club

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
cristian rudeanu
junior member

Mesaj de cristian rudeanu » 12 Aug 2010 14:10

@ Bogdan Tautan

In primul rand iti multumesc pentru aprecieri. Cat despre problema semnalata de tine cred ca in nici un caz nu erau vechi, pentru ca odata cu trecerea timpului boiliesul se intareste. Probabil erau foarte prospete si mai trebuiau uscate putin. Pastrarea boilesurilor se poate face fie in recipiente sau pungi bine inchise si ferite de caldura excesiva, fie printr-o foarte buna uscare si pastrarea intr-un loc bine aerisit ( dezavantajul acestei metode este intarirea boiliesurilor, astfel incat vor necesita o rehidratare). Iti doresc fir intins si te astept si aici cat si pe site-ul nostru, www.carpingclub.ro cu relatari ale partidelor de pescuit si opinii despre produsele Carping.

remus_cta
veteran

Mesaj de remus_cta » 12 Aug 2010 18:28

nu stiu daca mai are rost sa zic ceva despre ele,rezultatele vorbesc de la sine,niste bile foarte bune care au prins peste foarte bine,doar nesansa ma facut sa ies pe locul 2.
mi-a placut cum se comporta bilele,am fost foarte incantat de ele, cu siguranta le voi folosii si in viitor.

ps:pentru cei ce vor sa foloseasca bilele le recomand sa le inveleasca in pasta.
ccc corbu constanta

cristian rudeanu
junior member

Mesaj de cristian rudeanu » 12 Aug 2010 18:47

Felicitari inca o data Remus! Rezultatul iti apartine in primul rand tie, dar iti multumim pentru aprecieri!

zfcristian
senior member

Mesaj de zfcristian » 12 Aug 2010 18:48

@Remus:
Ce bile ai folosit, banuiesc ca cele tari dar care,cele din clasa Premium sau celelalte?
Ps: Cu ce ai facut nadirera ?
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Crap.ro
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi

remus_cta
veteran

Mesaj de remus_cta » 12 Aug 2010 19:49

@cristi
merci
rezultatul imi apartine in primul rand mie dar si bilele au un merit mare din rezultat,pacat ca am pierdut in maniera in care am pierdut . o sa imi iau eu revansa la anul.

@zfcristian
am nadit cu bile carping premium de carne solubile de 18 si 22 si cu bile carping premium de carne tari de 18.
am pescuit cu bile de carlig carping premium de meat solubile si tari invelite in pasta.
pestele a raspuns repede la bile , in prima seara luand 6 bucati.
ccc corbu constanta

BogdanTautan
new member

Mesaj de BogdanTautan » 13 Aug 2010 12:41

@Cristian

Multumesc mult pentru sfaturi, voi incerca sa fac asta si in viitor cu unele noi in cazul in care voi intampina probleme. Sunt niste bile foarte bune la un pret deasemenea bun.
Bogdan Tautan

incepator_10
junior member

Mesaj de incepator_10 » 13 Aug 2010 19:56

Ca o recomandare...ce tip ar merge la vremea asta...carne sau dulci?
Multumesc si abia astept sa le incerc.
Incepator la spinning

Madalin Dirla
member

Mesaj de Madalin Dirla » 15 Aug 2010 16:42

incepator_10 scrie:Ca o recomandare...ce tip ar merge la vremea asta...carne sau dulci?
Multumesc si abia astept sa le incerc.
Carnea este nr.1 oricand ;-) !

lucim23
member

Mesaj de lucim23 » 18 Aug 2010 14:19

clasic meat, o nada foarte buna la un pret mai mult decat rezonabil cu care am prins toti pestii din topicul de Livada de Bihor(ultimul post), partea lichida proprie, singurul minus e (poate si din cauza mea) ca s-a rulat cam greu.................poate am gresit eu undeva ???
Dam o ........."Bila" ?

cristian rudeanu
junior member

Mesaj de cristian rudeanu » 21 Aug 2010 19:02

Pe eticheta produsului recomandam o reteta sigura (este cea pe care si noi o utilizam). Daca doresti sa folosesti o combinatie proprie in ceea ce priveste partea lichida este bine sa introduci in reteta aceiasi aceiasi cantitate de lichide. Oricm, iti multumim pentru aprecieri si te felicitam pentru rezultatele obtinute.

Scrie răspuns