Boilies Carping Club
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
@ Bogdan Tautan
In primul rand iti multumesc pentru aprecieri. Cat despre problema semnalata de tine cred ca in nici un caz nu erau vechi, pentru ca odata cu trecerea timpului boiliesul se intareste. Probabil erau foarte prospete si mai trebuiau uscate putin. Pastrarea boilesurilor se poate face fie in recipiente sau pungi bine inchise si ferite de caldura excesiva, fie printr-o foarte buna uscare si pastrarea intr-un loc bine aerisit ( dezavantajul acestei metode este intarirea boiliesurilor, astfel incat vor necesita o rehidratare). Iti doresc fir intins si te astept si aici cat si pe site-ul nostru, www.carpingclub.ro cu relatari ale partidelor de pescuit si opinii despre produsele Carping.
In primul rand iti multumesc pentru aprecieri. Cat despre problema semnalata de tine cred ca in nici un caz nu erau vechi, pentru ca odata cu trecerea timpului boiliesul se intareste. Probabil erau foarte prospete si mai trebuiau uscate putin. Pastrarea boilesurilor se poate face fie in recipiente sau pungi bine inchise si ferite de caldura excesiva, fie printr-o foarte buna uscare si pastrarea intr-un loc bine aerisit ( dezavantajul acestei metode este intarirea boiliesurilor, astfel incat vor necesita o rehidratare). Iti doresc fir intins si te astept si aici cat si pe site-ul nostru, www.carpingclub.ro cu relatari ale partidelor de pescuit si opinii despre produsele Carping.
nu stiu daca mai are rost sa zic ceva despre ele,rezultatele vorbesc de la sine,niste bile foarte bune care au prins peste foarte bine,doar nesansa ma facut sa ies pe locul 2.
mi-a placut cum se comporta bilele,am fost foarte incantat de ele, cu siguranta le voi folosii si in viitor.
ps:pentru cei ce vor sa foloseasca bilele le recomand sa le inveleasca in pasta.
mi-a placut cum se comporta bilele,am fost foarte incantat de ele, cu siguranta le voi folosii si in viitor.
ps:pentru cei ce vor sa foloseasca bilele le recomand sa le inveleasca in pasta.
ccc corbu constanta
-
- junior member
- zfcristian
- senior member
@Remus:
Ce bile ai folosit, banuiesc ca cele tari dar care,cele din clasa Premium sau celelalte?
Ps: Cu ce ai facut nadirera ?
Ce bile ai folosit, banuiesc ca cele tari dar care,cele din clasa Premium sau celelalte?
Ps: Cu ce ai facut nadirera ?
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Crap.ro
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi
2) Esti pe forumul Crap.ro
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi
@cristi
merci
rezultatul imi apartine in primul rand mie dar si bilele au un merit mare din rezultat,pacat ca am pierdut in maniera in care am pierdut . o sa imi iau eu revansa la anul.
@zfcristian
am nadit cu bile carping premium de carne solubile de 18 si 22 si cu bile carping premium de carne tari de 18.
am pescuit cu bile de carlig carping premium de meat solubile si tari invelite in pasta.
pestele a raspuns repede la bile , in prima seara luand 6 bucati.
merci
rezultatul imi apartine in primul rand mie dar si bilele au un merit mare din rezultat,pacat ca am pierdut in maniera in care am pierdut . o sa imi iau eu revansa la anul.
@zfcristian
am nadit cu bile carping premium de carne solubile de 18 si 22 si cu bile carping premium de carne tari de 18.
am pescuit cu bile de carlig carping premium de meat solubile si tari invelite in pasta.
pestele a raspuns repede la bile , in prima seara luand 6 bucati.
ccc corbu constanta
-
- new member
- incepator_10
- junior member
- Madalin Dirla
- member
clasic meat, o nada foarte buna la un pret mai mult decat rezonabil cu care am prins toti pestii din topicul de Livada de Bihor(ultimul post), partea lichida proprie, singurul minus e (poate si din cauza mea) ca s-a rulat cam greu.................poate am gresit eu undeva ???
Dam o ........."Bila" ?
-
- junior member
Pe eticheta produsului recomandam o reteta sigura (este cea pe care si noi o utilizam). Daca doresti sa folosesti o combinatie proprie in ceea ce priveste partea lichida este bine sa introduci in reteta aceiasi aceiasi cantitate de lichide. Oricm, iti multumim pentru aprecieri si te felicitam pentru rezultatele obtinute.